reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Chyba core bym chciała [emoji14] ale co będzie to będzie :D ważne żeby zdrowe :D

f2w39jcg9ne8irhy.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png
Ja to zawsze parke chcialam miec ale jak teraz mam corke to jakos mogłabym mieć drugą taką dziewuszke ;-) ale co bedzie to bedzie poza tym jeszcze w ciazy nie jestem to moge sobie gdybac i woleć xP

reklama
Ja też 8.03 chociaż ostatnio mam takiego doła, że chyba nic z tego nie będzie :(

Będzie dobrze ;)
Ja tam się nie nastawiam, bo to pierwszy cykl... a jeszcze jestem w trakcie leczenia ząbków, więc w razie coś za bardzo się nie zmartwię. Chciałabym, żeby udało się najpóźniej we wrześniu, bo będziemy musieli zrobić przerwę jak się nie uda ...

Zrobię test w sobotę i wtedy powtórzę 28 lutego jak nie dostane @ :)

Mi czas tak szybko leci, że pewnie poczekałaby do dnia @... jakoś chyba gorsza byłaby dla mnie np. słaba kreska, a później jej ewentualny brak niż czekanie... choć zobaczymy za tydzień ;p czy mi się odmieni czy nie ;p mam nadzieję, że nie - ja to raczej z tych cierpliwych jestem ;p po za tym nie wiem jak to możliwe, ale mam wrażenie że budzę się w poniedziałek, a już jest piątek...

Będę testowac 8 marca, zrobie sobie prezent z okazji dnia kobiet :) niedlugo później maz ma urodziny, mam nadzieje ze dostanie piekny prezent w postaci dwoch kreseczek :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Widzę, że kilka nas będzie... u mnie 8 marca to byłby 31 dc, a biorąc pod uwagę to że moje ostatnie cykle są 28 dniowe, więc jeśli miałoby coś być to myślę, że już test powinien wyjść, a jeśli @ przyjdzie wcześniej to zaoszczędzę na testach ;p

Mi czas tak szybko leci, że pewnie poczekałaby do dnia @... jakoś chyba gorsza byłaby dla mnie chyba np. słaba kreska, a później jej ewentualny brak niż czekanie... choć zobaczymy za tydzień ;p czy mi się odmieni czy nie ;p mam nadzieję, że nie - ja to raczej z tych cierpliwych jestem ;p po za tym nie wiem jak to możliwe, ale mam wrażenie że budzę się w poniedziałek, a już jest piątek...
Mi to się znowu dłuży chciałabym juz wiedzieć czy się udało czy nie.. :)

Mi to się znowu dłuży chciałabym juz wiedzieć czy się udało czy nie.. :)

Ja to mam wrażenie, że im jestem starsza tym czas mi szybciej leci. Dopiero w listopadzie zastanawialiśmy się czy nie zacząć od lutego, a tu już luty ;)
Przychodzę o 7 do pracy, podnoszę głowę i przeważnie jest już 13 i zawsze zastanawiam się jak to możliwe, jak mam jeszcze tyle roboty, a o 15 kończę ;p

reklama
A napiszesz coś więcej? Miałaś w międzyczasie dziecko? Czy ta drożność chcesz robić po poronieniu?

Napisane na MI 4LTE w aplikacji Forum BabyBoom

Nie mam jeszcze dzieci. Poronienie było już prawie 2 lata temu i od tamtej pory nie zaszłam jeszcze w ciążę drugi raz. Ostatnio zbadałam sobie poziom Amh (rezerwa komórek jajowych) i ponieważ nie wyszedł zadowalająco to moja lekarka zdecydowała,ze czas przyśpieszyć z tymi staraniami.Dlatego następny cykl zaproponowała mi stymulowany a jak to nic nie da to żeby zrobić tą drożność.Jezeli i to nie pomoże to juz chyba tylko invitro pozostanie.

Do góry