Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Przykro miU mnie dzisiaj przyszła @, 9 cs czas zacząć. Miałyśmy testować jutro razem @nata$za88, ale oby chociaż Tobie się poszczęściło w tym miesiącu. Już z każdym cyklem coraz mniej mną to wstrząsa. Mój mąż cały czas też mnie w tym wszystkim wspiera i sprowadza na ziemię, pewnie już bym dawno oszalała gdyby nie on. Za kilka dni konsultacja u ginekologa i zoabczymy co dalej.
Przykro mi
Ja jutro wedlug apki mam miec @.
To będziemy podobnie testować, chociaż ja jestem przekonana że się nie udało. Plus taki, że jeszcze nie plamię i o dziwo piersi mnie nie bolą.@Ka.2606 Zależy od przebiegu wydarzeń jak w tym cyklu nie wyjdzie to będę z nim to konsultowala już w następnym cyklu
Aczkolwiek moja nadzieja z pod sufitu jest już jakoś przy podłodze, nawet nie wiem czemu, bo wiem że ten wynik nic przesądza... Będzie co ma być i tak już tego nie zmienię
U mnie dzisiaj przyszła @, 9 cs czas zacząć. Miałyśmy testować jutro razem @nata$za88, ale oby chociaż Tobie się poszczęściło w tym miesiącu. Już z każdym cyklem coraz mniej mną to wstrząsa. Mój mąż cały czas też mnie w tym wszystkim wspiera i sprowadza na ziemię, pewnie już bym dawno oszalała gdyby nie on. Za kilka dni konsultacja u ginekologa i zoabczymy co dalej.
Przykro miU mnie dzisiaj przyszła @, 9 cs czas zacząć. Miałyśmy testować jutro razem @nata$za88, ale oby chociaż Tobie się poszczęściło w tym miesiącu. Już z każdym cyklem coraz mniej mną to wstrząsa. Mój mąż cały czas też mnie w tym wszystkim wspiera i sprowadza na ziemię, pewnie już bym dawno oszalała gdyby nie on. Za kilka dni konsultacja u ginekologa i zoabczymy co dalej.
Kiepskie wyniki nasienia męża + brak wiary, że kiedyś się uda [emoji6]
Tak, androvit i folik ale dopiero 3 tygodnie.Faszerujesz męża czymś na poprawę jakosci nasienia?