reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
@Inka91 trzymam kciuki za przepiękny przyrost!:tak:
@Sliim ładna ta temperatura :) i miałaś ten jednodniowy spadek.... Wygląda to obiecujaco:tak:
@Kasienka3b widzisz, a może jednak nie przyjdzie:)[emoji110][emoji110][emoji110]

A ja jadę sprawdzić ten progesteron 7-8 dpo... Może po południu już też będę miała jakiś obraz sytuacji;)
Fleur, ja jutro jadę na zestawik hormonalny, w tym progesteron [emoji16]

24dc. I jutro powinno być 8 dni po owulacji. Wykupiłam też badanie prolaktyny, TSH, FSH, LT i Estradiolu i w sumie bez sensu bo to na początku cyklu powinno się robić... No ale już muszę wykorzystać, a w niedzielę idę do gina to może coś z tych wyników wyczytałam [emoji3]

Mam wynik progesteronu... 14,23ng/ml .... Jak na 2 ciałka żółte to chyba nędza .. ...???? Wiem, że jest w normie i ze się waha w zależności od godz itp.... Ale jakoś liczyłam że chociaż ok 20 będzie ....

@Ka.2606 to niezły zestaw. Te ostatnie faktycznie najlepiej badać na początku cyklu, ale przeciaz są widełki i dla tego czasu cyklu, więc coś tam będzie można wywnioskować. Masz gina, który przyjmuje w niedzielę ;) ?

Mam wynik progesteronu... 14,23ng/ml .... Jak na 2 ciałka żółte to chyba nędza .. ...???? Wiem, że jest w normie i ze się waha w zależności od godz itp.... Ale jakoś liczyłam że chociaż ok 20 będzie ....

@Ka.2606 to niezły zestaw. Te ostatnie faktycznie najlepiej badać na początku cyklu, ale przeciaz są widełki i dla tego czasu cyklu, więc coś tam będzie można wywnioskować. Masz gina, który przyjmuje w niedzielę ;) ?

A jaka jest norma?

Gin w poniedziałek, chyba marzę o weekendzie już [emoji3]

IMG_20180521_133848.png tak to wygląda z normami

Załączniki

• IMG_20180521_133848.png
    IMG_20180521_133848.png
    16,7 KB · Wyświetleń: 132
reklama
Do góry