flor87
Fanka BB :)
Dokładnie [emoji23][emoji16][emoji3]Stres najgorszy. U mnie było to głównym powodem, ale weź tu się nie denerwuj w pracy z porąbanym kierownikiem
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dokładnie [emoji23][emoji16][emoji3]Stres najgorszy. U mnie było to głównym powodem, ale weź tu się nie denerwuj w pracy z porąbanym kierownikiem
@ForgetMeeNot z całych sił staram się nie nakręcać i nie doszukiwać objawów. Marzę żeby się udało i czasami myślę, że może już jestem w ciąży... Ale potem sama zabraniam tak sobie myśleć. U mnie serce kłóci się z rozumem. Sercem już jestem w ciąży, a rozum mówi mi, że nic z tego.... Normalnie jakieś zaburzenia dwubiegunowe  [emoji6] [emoji1]
Boję się tak mega nakręcić, bo będzie bardziej bolało....
Ale.... Jak tak bardzo wsłucham się w siebie to mam czasami takie dziwne uczucie, nie ból tylko czuje, że mam ten narząd... Takie uczucie pełności... Nie wiem jak to opisać... Ale mialam tak w pierwszym cyklu z duphastonem i nic z tego nie było, więc to może być tylko moja glowa[emoji6]
A może akurat Ci się uda, wiesz że dziewczyny zazwyczaj tu zachodzą w cyklach, w których wątpią, że się uda[emoji6]
Myślę, że doktorek da wspomagacze w razie czego. Ja w tym cyklu go trochę nie posłuchałam.... Oprócz duphastonu kazał mi brać luteinę dopochwowo... Ale poczytałem o jakiś grzybicach itp. po tym i się wystraszylam ja nigdy, ale to przenigdy nie miałam żadnych infekcji, uplawow itp. i wolałabym tego nie zmieniać[emoji6] dlatego jutro ide na ten progesteron, żeby sprawdzić czy faktycznie potrzebuje tej luteiny. Wiem, że on chce wspomóc zagnieżdżenie i potem sprawdzić czy w razie ciąży jest potrzeba dalej je brać, a jak nie to je odstawić stopniowo.. . No ale jakoś nigdy nie używałam nic dowcipnie[emoji6] i się spyniałam[emoji6] może źle zrobiłam, ale tego się nie dowiem[emoji6]
@Jotka_Szczotka ja biorę w ciemno tą możliwość [emoji6]
@Migdalove to dobra opcja pomieszkać z rodzicami, nie wydawać na wynajem i tym sposobem odłożyć więcej kasy, zwłaszcza jak są ku temu warunki i jak dogadujecie się z rodzicami
3mam!Jade na bete... Trzymajcie kciuki
Jade na bete... Trzymajcie kciuki
Trzymam mocno!Jade na bete... Trzymajcie kciuki