Kasienka3b
Fanka BB :)
Ah no i @ sie rozkrecila Czyli witam 1dc i 3 cs po operacji...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kurcze , a wierzyłam, ze Ci się uda kolejny cykl będzie Twój!Ah no i @ sie rozkrecila Czyli witam 1dc i 3 cs po operacji...
No Teraz po pół godziny faktycznie jakiś cień jest, ale po 10 minutach serio nic nie było! Nie piłam przed dwie godziny, i test trzymałam w siuśkach 30s, 12 dc, mało obiecujace.. Zobacz załącznik 859052
Sent from my E2303 using Forum BabyBoom mobile app
Teraz bede robic testy owu bo moze faktycznie mysle inaczej a kiedy indziej mam owu. Nic jestem pozytywnie nastawiona i licze ze tak jak piszesz ten cykl bedzie mojKurcze , a wierzyłam, ze Ci się uda kolejny cykl będzie Twój!
To 3 mam kciuki mocno zeby ten juz byl ostatni !:-)Kochana nie załamuj się [emoji173]️ Ja tez ciagle czekam, ale narazie na spokojnie, chociaż nie jest to takie fajne ale trzeba mieć nadzieje ja rozpoczynam bodajże 18cykl...
Ja gdyby nie ten dzisiejszy test byłbym święcie przekonana, że owu miałam wczoraj.... a jednak nie.... także watro na pewno uzupełniają obserwację , ale... trzeba ze spokojem.. żeby nie zwariować..Teraz bede robic testy owu bo moze faktycznie mysle inaczej a kiedy indziej mam owu. Nic jestem pozytywnie nastawiona i licze ze tak jak piszesz ten cykl bedzie moj
Przykro mi ;-( to walczymy dalej..U mnie dzisiaj przyszła @, 9 cs czas zacząć. Miałyśmy testować jutro razem @nata$za88, ale oby chociaż Tobie się poszczęściło w tym miesiącu. Już z każdym cyklem coraz mniej mną to wstrząsa. Mój mąż cały czas też mnie w tym wszystkim wspiera i sprowadza na ziemię, pewnie już bym dawno oszalała gdyby nie on. Za kilka dni konsultacja u ginekologa i zoabczymy co dalej.
Eh.... :-/ ściskam, nastepny cykl musi byc nasz !!!Ah no i @ sie rozkrecila Czyli witam 1dc i 3 cs po operacji...
Ehh ja tez mialam mega nadzieje Kasiu szkoda.. ale nie załamuj sie :* tylko koniecznie sprobuj teraz z testami owu!Ah no i @ sie rozkrecila Czyli witam 1dc i 3 cs po operacji...