reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Podobno panom dużo nie trzeba ;) witaminki dla męża, trochę wiary i do przodu. Kiedyś musi się udać ;)

reklama
Hmm, pewnie możliwe ale nie po/przed owulacją. Może za dużo wypiłaś przed testem albo za krótko trzymałaś?

@Martitka5 ja w tym cyklu brałam letrozol 3-7dc i wiesiołek do owulacji. Wszystko jest ok, a endometrium piękne jak nigdy, bo prawie 15 mm w 14dc. No i 2 piękne pecherzyki a potem ciałka żółte. Także ja polecam ten zestaw. Jakoś nigdy nie miałam tragicznego endo zazwyczaj pomiędzy 9 a 12 w okolicach owulacji, ale w tym jest jeszcze lepiej i jestem pewna, że to właśnie zasługa wiesiolka:) teraz tylko czekam na efekty;)

Czy wiesiolka brałaś do dni płodnych czy do dnia owulacji? Owulacje chyba najłatwiej i najszybciej sprawdzić testami owuowulacyjnymi, prawda ?

No Teraz po pół godziny faktycznie jakiś cień jest, ale po 10 minutach serio nic nie było! Nie piłam przed dwie godziny, i test trzymałam w siuśkach 30s, 12 dc, mało obiecujace..
1526920663556.jpg

Sent from my E2303 using Forum BabyBoom mobile app

Załączniki

• 1526920663556.jpg
    1526920663556.jpg
    111,8 KB · Wyświetleń: 729
@Martitka5 ja mam monitorowane cykle teraz więc wiedziałam dokładnie i brałam do owulacji. A gdybym nie miała monitoringu to brałbym do pozytywnego testu owu tak jak piszesz :)

reklama
Do góry