Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
@Martitka5 ja w tym cyklu brałam letrozol 3-7dc i wiesiołek do owulacji. Wszystko jest ok, a endometrium piękne jak nigdy, bo prawie 15 mm w 14dc. No i 2 piękne pecherzyki a potem ciałka żółte. Także ja polecam ten zestaw. Jakoś nigdy nie miałam tragicznego endo zazwyczaj pomiędzy 9 a 12 w okolicach owulacji, ale w tym jest jeszcze lepiej i jestem pewna, że to właśnie zasługa wiesiolka teraz tylko czekam na efekty
Nie przyjdzie! =*Przykro mi
Ja jutro wedlug apki mam miec @.
poka go.To możliwe żeby na teście owu nie wyszedł nawet cień cienia? :-o
No Teraz po pół godziny faktycznie jakiś cień jest, ale po 10 minutach serio nic nie było! Nie piłam przed dwie godziny, i test trzymałam w siuśkach 30s, 12 dc, mało obiecujace..poka go.
Caly czas boli. Do tego delikatnie plamie wiec chyba jutro zawita @To oby nie przyszła. A Ciebie dalej brzuch boli czy już trochę się uspokoił od rana?
Niestety plamienia male mam wiec jutro @ przyjdzieNie przyjdzie! =*