Tak. Ból jak na @ tylko 8 dni na wcześnie. Nigdy tak nie miałam. I chodzenie co chwilę do ubikacji. Jak przy infekcji dróg moczowych, ale bez bólu. Nawet po siusiu uczucie że dalej coś w tym pęcherzu jest.Skąd wiesz, ze 6 dni później miałaś jakies objawy czy coś ?
reklama
Kasienka3b
Fanka BB :)
Ja tez sie ciesze ze tu jestesmy bo te wsparcie jest ogromnie wazne i jakos tak lzej na sercu.@Kasienka3b, @Inka91, @piorunem, @kitty89, @Zmijka25, @Ka.2606, @ForgetMeeNot
Dziękuję Wam wszystkim! Jesteście przekochane!
Cieszę się, że wszystkie się tu spotkałyśmy wasze wsparcie jest nieocenione! Serio!
Forget, tak chciałabym bliźniaki bardzo, choć z drugiej strony boję się jak moje ciało by to zniosło- jestem drobnej kości i drobnej budowy... Ale mimo wszystko bardziej chce niż się boję Kurcze... tak chciałabym nie rozczarować się w tym cyklu, ale nawet jak się nie uda to postaram się zostać pozytywna
@mamunia86 Dużo, dużo zdrówka Kochana!
@Velvetka trzymam kciuki żeby kolejny cykl był Twój! Będziesz brała po pół tabletki dziennie tego leku stymulującego wzrost pęcherzyków ?? Jak tak to faktycznie delikatnie lekarz do tego podchodzi, chociaż może to i dobrze.
Ogolnie dzis umieram. Podbrzusze i krzyz mnie boli:/
V
Vel
Gość
Będę brała 1 dziennie. Normalna dawka to 2x1. Oby okazały się skuteczne.@Kasienka3b, @Inka91, @piorunem, @kitty89, @Zmijka25, @Ka.2606, @ForgetMeeNot
Dziękuję Wam wszystkim! Jesteście przekochane!
Cieszę się, że wszystkie się tu spotkałyśmy wasze wsparcie jest nieocenione! Serio!
Forget, tak chciałabym bliźniaki bardzo, choć z drugiej strony boję się jak moje ciało by to zniosło- jestem drobnej kości i drobnej budowy... Ale mimo wszystko bardziej chce niż się boję Kurcze... tak chciałabym nie rozczarować się w tym cyklu, ale nawet jak się nie uda to postaram się zostać pozytywna
@mamunia86 Dużo, dużo zdrówka Kochana!
@Velvetka trzymam kciuki żeby kolejny cykl był Twój! Będziesz brała po pół tabletki dziennie tego leku stymulującego wzrost pęcherzyków ?? Jak tak to faktycznie delikatnie lekarz do tego podchodzi, chociaż może to i dobrze.
IrenaX
Kasienka3b- ja już i testy i monitoring, cuda niewidy, po stosunku nogi w górę, pod pupę poduchę i dalej nici masakra, nie wiem czy na prawde wrzucić trzeba na luz czy co... z tego co tak słyszę to większość dziewczyn zachodzi nie myśląc o tym;( ale tak się nie da jak ktoś pragnie dzidzi...Witam sie kobietki
Dzis 21 dc. Brzuch caly czas boli jak na @ i glupieje czy @ przyjdzie znowu tak wczesnie. Ogolnie ostatni cykl trwal 23d wiec teraz postanowilam ze w piatek(to bedzie 24dc) zrobie test. Wedle obserwacji owu byla 10 albo 11dc. Jesli teraz nie wyjdzie to zaczynam stosowaccte testy owu i troche luzuje w glowce. Milego dnia
Kasienka3b
No wlasnie trzeba wyluzowac ale rozumiem Cie dobrze bo tez nie umiem przystopowac z mysleniem. Do tego zaraz jak cos zaboli to zarowka zapala sie ze to objaw ciazy.Kasienka3b- ja już i testy i monitoring, cuda niewidy, po stosunku nogi w górę, pod pupę poduchę i dalej nici masakra, nie wiem czy na prawde wrzucić trzeba na luz czy co... z tego co tak słyszę to większość dziewczyn zachodzi nie myśląc o tym;( ale tak się nie da jak ktoś pragnie dzidzi...
IrenaX
Ja do mojej już tez nieraz mówiłam o tym śluzie, a ona tak jakby to zlała. Byłam akurat na monitoringu to mówiła prosze spojrzeć (był taki jakby kanalik wąski) to mówiła ze to jest właśnie śluz i to duzooo. Ale czy to normalne ze jest on takiej konsystencji to nie wiem :/ niby pęcherzyk dominujący tez był i to ładny, ale co z tego :/Szczerze mówiąc ja nie wiem kiedy mam płodny i czy w ogóle mam płodny... Wczoraj się podzieliłam tymi obawami z moją ginką a ona do mnie: "Powiedzieć pani szczerze? Ja też nigdy nie umiem rozpoznać czy śluz jest płodny u mnie czy nie" a ma dziecko, więc w sumie to bym się nie przejmowała tym śluzem...
Tak. Ból jak na @ tylko 8 dni na wcześnie. Nigdy tak nie miałam. I chodzenie co chwilę do ubikacji. Jak przy infekcji dróg moczowych, ale bez bólu. Nawet po siusiu uczucie że dalej coś w tym pęcherzu jest.
Ehhh mam to samo teraz, tyle że niby w terminie @. A bolało na tą @ tak mocno jakby już była, czy tylko trochę? Bosz... tak się nakręciłam, od wczoraj też co chwilę latam do wc. A mój mąż mi teraz mówi patrząc na wykres: ee nic z tego nie będzie... No ludzie po co mi tą nadzieję zabiera. Przyjdzie @ to przyjdzie a póki nie ma jeszcze się łudzę... Testu nie mam i mnie nosi, jutro już chyba polecę kupić. Myślicie że 16 dni po staraniach wyjdzie już z wieczornego moczu?
IrenaX
Dokładnie, troche to śmieszne. No, ale my kobiety to łatwo się nakręcamy :/ teraz tez tak czekam na miesiączkę i już myśli... dostane?czy nie... hehNo wlasnie trzeba wyluzowac ale rozumiem Cie dobrze bo tez nie umiem przystopowac z mysleniem. Do tego zaraz jak cos zaboli to zarowka zapala sie ze to objaw ciazy.
Zmijka25
Jedna z dziewczyn pisała że na zewnątrz nie ma śluzu, za to w środku przy szyjce ma bardzo dużo jeśli rosną Ci pęcherzyki i jesteś pewna że jest owulacja, ale niepokoisz się śluzem to może spróbuj żel Conceive? Podobno pomógł wielu paromJa do mojej już tez nieraz mówiłam o tym śluzie, a ona tak jakby to zlała. Byłam akurat na monitoringu to mówiła prosze spojrzeć (był taki jakby kanalik wąski) to mówiła ze to jest właśnie śluz i to duzooo. Ale czy to normalne ze jest on takiej konsystencji to nie wiem :/ niby pęcherzyk dominujący tez był i to ładny, ale co z tego :/
reklama
16 dni po owulacji jeśli jest ciąża to na pewno na teście już wyjdzie.Ehhh mam to samo teraz, tyle że niby w terminie @. A bolało na tą @ tak mocno jakby już była, czy tylko trochę? Bosz... tak się nakręciłam, od wczoraj też co chwilę latam do wc. A mój mąż mi teraz mówi patrząc na wykres: ee nic z tego nie będzie... No ludzie po co mi tą nadzieję zabiera. Przyjdzie @ to przyjdzie a póki nie ma jeszcze się łudzę... Testu nie mam i mnie nosi, jutro już chyba polecę kupić. Myślicie że 16 dni po staraniach wyjdzie już z wieczornego moczu?
Bo bolało jakby zaraz miała być. Dość charakterystyczny ból, bo czasem przed @ wogole brzuch mnie nie bolał, a dopiero jak już przyszła.
Sent from my NEM-L21 using Forum BabyBoom mobile app