reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Hej dziewczyny! Witam się w 14dc, byłam dzisiaj na tym ostatnim monitoringu... iiii.... Mam piękne 2 ciałka żółte i endometrium 15mm!:D Lekarz powiedział, że warunki są idealne i szanse większe ze względu na 100% podwójna owulacje. W ostatnim cyklu były 2 pecherzyki ale było widać tylko 1 ciałko żółte. A teraz jest idealnie.!:D Oby te żołnierzyki mojego męża dały radę i trafiły tam gdzie trzeba ;):D
A z tym endometrium to chyba ten wiesiołek tak zadziałał, bo tylko jego dodatkowo brałam regularnie do soboty i to jedyna inna rzecz niż w poprzednich cyklach.
Także trzymajcie za mnie kciuki! :)
Miałam się nie nakrecac... Ale chyba za późno.... Moja nadzieja jest pod sufitem;) albo i wyzej;) tylko jak teraz wytrzymać te 10 dni do bety ;)
Super wiesci:) Wiec 3 mam mocno kciuki za Ciebie!

reklama
Dobrze ze nasienie meza jest dobre a u Ciebie to teraz co cykl bedziesz miala clo?
Nie dopytałam w sumie z tego zaskoczenia, ale na pewno najbliższe dwa, bo chce zobaczyć jak zareaguje teraz i jak te pół dawki nie wystarczy to w następnym da mi całą. Ale odniosłam wrażenie że już sam się zniecierpliwił brakiem ciąży u mnie , bo powiedział że mnie trzeba ostrzej potraktować, bo dotychczas chciał się rozeznać w sytuacji, żeby niepotrzebnie mnie nie faszerować lekami. Ale że występują u mnie cykle bezowulacyjne już wie i że prawie rok się staramy, więc nie czeka dalej tylko niesie pomoc farmakologiczną. Na następnej wizycie przypomnę się co z tym badaniem drożności jajowodu.

@Fleur86 super wiadomości :) trzymam kciuki :)
@Velvetka teraz tylko do przodu, oby się wszystko unormowalo :)
U mnie dziś pracowita pierwsza polowa dnia, to i głowa zajęta czym innym. Teraz sie rozpadalo, to się lenie i tak sobie myślę, ze mam na coś ochotę, ale nijak nie wiem na co :D

Hej dziewczyny! Witam się w 14dc, byłam dzisiaj na tym ostatnim monitoringu... iiii.... Mam piękne 2 ciałka żółte i endometrium 15mm!:D Lekarz powiedział, że warunki są idealne i szanse większe ze względu na 100% podwójna owulacje. W ostatnim cyklu były 2 pecherzyki ale było widać tylko 1 ciałko żółte. A teraz jest idealnie.!:D Oby te żołnierzyki mojego męża dały radę i trafiły tam gdzie trzeba ;):D
A z tym endometrium to chyba ten wiesiołek tak zadziałał, bo tylko jego dodatkowo brałam regularnie do soboty i to jedyna inna rzecz niż w poprzednich cyklach.
Miałam się nie nakrecac... Ale chyba za późno.... Moja nadzieja jest pod sufitem;) albo i wyzej;) tylko jak teraz wytrzymać te 10 dni do bety ;)
REWELACJA :) :) trzymam kciuki za podwójne II krechy :) z tego co pamiętam to marzysz o bliźniakach :) :) :) :D:D:D:D a jak widać są duuuuuże szanse :)

Nie dopytałam w sumie z tego zaskoczenia, ale na pewno najbliższe dwa, bo chce zobaczyć jak zareaguje teraz i jak te pół dawki nie wystarczy to w następnym da mi całą. Ale odniosłam wrażenie że już sam się zniecierpliwił brakiem ciąży u mnie , bo powiedział że mnie trzeba ostrzej potraktować, bo dotychczas chciał się rozeznać w sytuacji, żeby niepotrzebnie mnie nie faszerować lekami. Ale że występują u mnie cykle bezowulacyjne już wie i że prawie rok się staramy, więc nie czeka dalej tylko niesie pomoc farmakologiczną. Na następnej wizycie przypomnę się co z tym badaniem drożności jajowodu.
Najważniejsze, że macie określony kierunek działania i ze wsparciem mam nadzieję lada moment się uda, czego bardzo, bardzo Ci życzę :)

U mnie dzisiaj 15dc wczoraj na teście owulacyjnym piękne dwie krechy więc i u nas wzmożone działania :)

Trzymam za Ciebie kciuki :)

reklama
Do góry