reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Ehhh mam to samo teraz, tyle że niby w terminie @. A bolało na tą @ tak mocno jakby już była, czy tylko trochę? Bosz... tak się nakręciłam, od wczoraj też co chwilę latam do wc. A mój mąż mi teraz mówi patrząc na wykres: ee nic z tego nie będzie... No ludzie po co mi tą nadzieję zabiera. Przyjdzie @ to przyjdzie a póki nie ma jeszcze się łudzę... Testu nie mam i mnie nosi, jutro już chyba polecę kupić. Myślicie że 16 dni po staraniach wyjdzie już z wieczornego moczu?
Dziewczyny ja tez Mam wrażenie, ze ciagle mi się siku chce, ale z drugiej strony jakby cos było, to co by miało mnie tam uciskać, jak to dopiero dzidziuś uciska na pęcherz :/ myślałam ze może jakieś zapalenie mam, bo pochwa mnie piekła w środku, ale przeszło na szczęście :(

reklama
16 dni po owulacji jeśli jest ciąża to na pewno na teście już wyjdzie.
Bo bolało jakby zaraz miała być. Dość charakterystyczny ból, bo czasem przed @ wogole brzuch mnie nie bolał, a dopiero jak już przyszła.

Sent from my NEM-L21 using Forum BabyBoom mobile app
I ja tez tak mam, ze pobolewa delikatnie przed @ a mocno dopiero jak przyjdzie, dziwne :/

Jedna z dziewczyn pisała że na zewnątrz nie ma śluzu, za to w środku przy szyjce ma bardzo dużo :) jeśli rosną Ci pęcherzyki i jesteś pewna że jest owulacja, ale niepokoisz się śluzem to może spróbuj żel Conceive? Podobno pomógł wielu parom
No właśnie od 2 cykli stosuje :) zobaczymy czy coś pomoże :) dodatkowo kwas i wiesiołka zażywam, ale jak narazie nie zaobserwowałam poprawy

No właśnie od 2 cykli stosuje :) zobaczymy czy coś pomoże :) dodatkowo kwas i wiesiołka zażywam, ale jak narazie nie zaobserwowałam poprawy
Oooo to daj znać jak się sprawdza bo ja zastanawiam się czy nie zakupić na kolejny cykl bo zaczynam symulacje:) ja wiesiołka też brałam, ale nie mam owu więc nie wiedziałam kiedy przestać a nie zauważyłam różnicy w sluzie więc odpuściłam:p

To jest dobre pytanie :) Dziewczęta a czy zawsze macie ten śluz płodny przezroczysty i rozciągliwy ? Bo ja obserwuje i obserwuje już tyle czasu i cały czas mam wrażenie, ze nie jest on płodny :( tylko mętny, białawy, taki nie klejący, raczej wodnisty czasami wkładka jest żółta ... to normalne ? Bo mam już wrażenie ze ten śluz jest moja bariera na zafasolkowanie ;(
Tak, ja zawsze w okresie okołoowulacyjnym miałam typowy śluz jak białko jajka, rozciągliwy na kilka cm i przeźroczysty.
Ja tez sie ciesze ze tu jestesmy bo te wsparcie jest ogromnie wazne i jakos tak lzej na sercu.

Ogolnie dzis umieram. Podbrzusze i krzyz mnie boli:/
Kochana kiedy testujesz? Trzymam kciuki :*

Jedna z dziewczyn pisała że na zewnątrz nie ma śluzu, za to w środku przy szyjce ma bardzo dużo :) jeśli rosną Ci pęcherzyki i jesteś pewna że jest owulacja, ale niepokoisz się śluzem to może spróbuj żel Conceive? Podobno pomógł wielu parom
Byłam 3 razy z rzędu na obserwacji i niby wszystko było i pęcherzyk i śluz, bol owulacyjny tez. Zreszta co miesiąc czuje kłucie w jajniku, ale czasami to aż nie do zniesienia :( Gin. twierdziła, ze ciałko żółte tez było oraz płyn okoloowulacyjny (miało to świadczyć o pękniętym pęcherzyku)

Oooo to daj znać jak się sprawdza bo ja zastanawiam się czy nie zakupić na kolejny cykl bo zaczynam symulacje:) ja wiesiołka też brałam, ale nie mam owu więc nie wiedziałam kiedy przestać a nie zauważyłam różnicy w sluzie więc odpuściłam:p
No ja narazie tez nie widze :( powiem tak, jak narazie żel na plus, fajne uczucie daje:p hi hi troszke zapach jak dla mnie taki szpitalny, ale trzeba było zaryzykować, nic się nie traci a zyskać można ;) ale polecam aplikować jakaś strzykawka czy coś, bo ja zakupiłam bez aplikatora i to był blad, nie wiem czy coś wleciało do środka, bo dużo zostało mi na rękach :D ale za to szybko schnie :D

Ehhh mam to samo teraz, tyle że niby w terminie @. A bolało na tą @ tak mocno jakby już była, czy tylko trochę? Bosz... tak się nakręciłam, od wczoraj też co chwilę latam do wc. A mój mąż mi teraz mówi patrząc na wykres: ee nic z tego nie będzie... No ludzie po co mi tą nadzieję zabiera. Przyjdzie @ to przyjdzie a póki nie ma jeszcze się łudzę... Testu nie mam i mnie nosi, jutro już chyba polecę kupić. Myślicie że 16 dni po staraniach wyjdzie już z wieczornego moczu?

Mi prędzej wychodził z innego moczu niż porannego, u każdego pewnie inaczej ;p

Ja w cyklu, w którym się udało nie miałam ani grama śluzu... wcześniej zwykle go obserwowałam, nawet zastanawiałam się czy była w ogóle owulacja...

reklama
To jest dobre pytanie :) Dziewczęta a czy zawsze macie ten śluz płodny przezroczysty i rozciągliwy ? Bo ja obserwuje i obserwuje już tyle czasu i cały czas mam wrażenie, ze nie jest on płodny :( tylko mętny, białawy, taki nie klejący, raczej wodnisty czasami wkładka jest żółta ... to normalne ? Bo mam już wrażenie ze ten śluz jest moja bariera na zafasolkowanie ;(
Nie przejmuj się nigdy u mnie nie widziałam śluzu plodnego i byłam świecie przekonana że to przez niego nie zachodzą w ciążę [emoji2] a jednak jestem i nawet mniej więcej wiem kiedy zaszłam i na pewno nie miałam ani śluzu ani objawow

Do góry