myszkakiszka
Fanka BB :)
Trzeba wierzyć, że wszystko się ułoży Pozytywne nastawienie to podstawa! W końcu się uda i wszystkie będziemy mamami i nawet nie wolno myśleć nam jest coś takiego jak kobieca intuicja, ale nie łam się! Może wcale ten cykl nie jest stracony trzymam za to kciukasy
U mnie też jakoś różowo nie jest. Na prawym jajniku są już 2 pecherzyki. Jeden dorosl dodatkowo, ale ten pierwszy którego widzieliśmy w czwartek ani się nie pomniejszyl ani nie powiększył... No i nie pękł chociaż jest duży i w czwartek wzięłam ovitrelle.... Teraz szansa że ten drugi jeszcze podrosnie i pęknie ... Ale lekarz powiedział że jest opcja, że są puste te pecherzyki.... We wtorek idę to sprawdzić... Oby wtedy było ciałko żółte...
Dziękuję za slowa otuchy i wsparcia!Trzeba wierzyć, że wszystko się ułoży Pozytywne nastawienie to podstawa! W końcu się uda i wszystkie będziemy mamami i nawet nie wolno myśleć nam inaczej! Trzymam kciuki żeby tym razem u Ciebie się udalo!
A może to wcale nie na okres wiem, że jest coś takiego jak kobieca intuicja, ale nie łam się! Może wcale ten cykl nie jest stracony trzymam za to kciukasy
U mnie też jakoś różowo nie jest. Na prawym jajniku są już 2 pecherzyki. Jeden dorosl dodatkowo, ale ten pierwszy którego widzieliśmy w czwartek ani się nie pomniejszyl ani nie powiększył... No i nie pękł chociaż jest duży i w czwartek wzięłam ovitrelle.... Teraz szansa że ten drugi jeszcze podrosnie i pęknie ... Ale lekarz powiedział że jest opcja, że są puste te pecherzyki.... We wtorek idę to sprawdzić... Oby wtedy było ciałko żółte...
Wszystkie tu jestescie poprostu wspaniale!