reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Dziękuję! [emoji813] Jestem tylko Ciekawa gdzie widać było, że miałam urodziny. [emoji23] Jeszcze raz dziękuję! [emoji813]
Kiedyś zastanawiałam się ile macie lat i wchodziłam podpatrzeć na profile [emoji23][emoji23][emoji23] a że też się urodziłam 10 maja to Cię zapamiętałam :D

Hello! Dzis 18dc a od 16dc brzuch boli jak na okres:/ Cos czuje ze ten cykl stracony i tez bedzie krociutki.

Ciesze sie ze tu taki wysyp zdjec z usg i to takich pieknych dzidzioli:)
Milego weekendu.

Hej. To i ja coś dorzucę z zarazkami ;) :D:). Łapcie feromonki *****
Wszystko u nas ok ❤️
O jejku! Jaki śliczny szkrab:) super są te zdjęcia 3d:) Gratuluję! Dalej rośnijcie tak pięknie i zdrowo:tak:
Feromonki ciążowe łapie, zwłaszcza dzisiaj. Jadę właśnie stwierdzić na usg czy pęcherzyk pękł :) w tym cyklu działamy z tym żelem, którego ty używałaś w szczęśliwym cyklu, hope że pomoże ;)

O jejku! Jaki śliczny szkrab:) super są te zdjęcia 3d:) Gratuluję! Dalej rośnijcie tak pięknie i zdrowo:tak:
Feromonki ciążowe łapie, zwłaszcza dzisiaj. Jadę właśnie stwierdzić na usg czy pęcherzyk pękł :) w tym cyklu działamy z tym żelem, którego ty używałaś w szczęśliwym cyklu, hope że pomoże ;)

Jak tam? Już po wizycie? :)

Tak czytam Was i czytam i wszystkim ktorym sie udalo gratuluje (az lezka w oku sie kreci) za reszte staraczek tzymam kciuki!Tez sie staram... Narazie bez rezultatów podchodze do kolejnego ivf (pelna procedura).Poprzednie ivf +mrozaki nic sie nie udalo!kolejna walka przede mna!
Trzeba wierzyć, że wszystko się ułoży :) Pozytywne nastawienie to podstawa! W końcu się uda i wszystkie będziemy mamami i nawet nie wolno myśleć nam inaczej! Trzymam kciuki żeby tym razem u Ciebie się udalo! :tak:

Hello! Dzis 18dc a od 16dc brzuch boli jak na okres:/ Cos czuje ze ten cykl stracony i tez bedzie krociutki.

Ciesze sie ze tu taki wysyp zdjec z usg i to takich pieknych dzidzioli:)
Milego weekendu.
A może to wcale nie na okres;) wiem, że jest coś takiego jak kobieca intuicja, ale nie łam się! Może wcale ten cykl nie jest stracony:) trzymam za to kciukasy ;)

U mnie też jakoś różowo nie jest. Na prawym jajniku są już 2 pecherzyki. Jeden dorosl dodatkowo, ale ten pierwszy którego widzieliśmy w czwartek ani się nie pomniejszyl ani nie powiększył... No i nie pękł chociaż jest duży i w czwartek wzięłam ovitrelle.... Teraz szansa że ten drugi jeszcze podrosnie i pęknie ... Ale lekarz powiedział że jest opcja, że są puste te pecherzyki.... We wtorek idę to sprawdzić... Oby wtedy było ciałko żółte...

reklama
Do góry