Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kiedyś zastanawiałam się ile macie lat i wchodziłam podpatrzeć na profile [emoji23][emoji23][emoji23] a że też się urodziłam 10 maja to Cię zapamiętałamDziękuję! [emoji813] Jestem tylko Ciekawa gdzie widać było, że miałam urodziny. [emoji23] Jeszcze raz dziękuję! [emoji813]
O jejku! Jaki śliczny szkrab super są te zdjęcia 3d Gratuluję! Dalej rośnijcie tak pięknie i zdrowo
O jejku! Jaki śliczny szkrab super są te zdjęcia 3d Gratuluję! Dalej rośnijcie tak pięknie i zdrowo
Feromonki ciążowe łapie, zwłaszcza dzisiaj. Jadę właśnie stwierdzić na usg czy pęcherzyk pękł w tym cyklu działamy z tym żelem, którego ty używałaś w szczęśliwym cyklu, hope że pomoże
Trzeba wierzyć, że wszystko się ułoży Pozytywne nastawienie to podstawa! W końcu się uda i wszystkie będziemy mamami i nawet nie wolno myśleć nam inaczej! Trzymam kciuki żeby tym razem u Ciebie się udalo!Tak czytam Was i czytam i wszystkim ktorym sie udalo gratuluje (az lezka w oku sie kreci) za reszte staraczek tzymam kciuki!Tez sie staram... Narazie bez rezultatów podchodze do kolejnego ivf (pelna procedura).Poprzednie ivf +mrozaki nic sie nie udalo!kolejna walka przede mna!
A może to wcale nie na okres wiem, że jest coś takiego jak kobieca intuicja, ale nie łam się! Może wcale ten cykl nie jest stracony trzymam za to kciukasyHello! Dzis 18dc a od 16dc brzuch boli jak na okres:/ Cos czuje ze ten cykl stracony i tez bedzie krociutki.
Ciesze sie ze tu taki wysyp zdjec z usg i to takich pieknych dzidzioli
Milego weekendu.
Tak, wszystko napisałam post wyżej wszystko będzie wiadomo we wtorek. Oby było okJak tam? Już po wizycie?