reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
@mgd
Kiedyś zastanawiałam się ile macie lat i wchodziłam podpatrzeć na profile
emoji23.png
emoji23.png
emoji23.png
a że też się urodziłam 10 maja to Cię zapamiętałam :D
@Zmijka25 , @Migdalove najlepsze życzenia urodzinowe! Spełnienia marzeń i pięknych dzidziolów przed kolejnymi urodzinami!

Dziewczyny, bardzo wam kibicuje i mocno trzymam za Was wszystkie cały czas kciuki!
Dziekuje Wam za ciepłe słowa i za kciuki!

reklama
Cześć dziewczyny :)
Nie udzielałam się przez kilka dni ponieważ na początku jak przyszła @ po pozytywnym teście nie miałam po prostu siły, a potem miałam normalnie urwanie głowy w pracy i nawet chwili czasu żeby coś skrobnąć, ale podczytywałam Was na bieżąco.
Gratuluję wszystkich II kreseczek :) Super jak się komuś udaje :) łapię więc ciążowe fluidki :)
@EklerkaDaria , @Dagaa11 , @irminka1231 jakie piękne te Wasze dzieciny :) gratuluję i trzymam za Was kciuki :)

Widzę, że na dniach będzie kilka testujących :) Kciukasy oczywiście zaciśnięte :)
@Kasienka3b , a może właśnie wręcz przeciwnie i wcale nie stracony a coś tam się dzieje. Robiłaś te testy owu?
@Fleur86 może teraz nie jest rożowo ale skończy się kolorowo :) nasz organizm naprawdę jest nieprzewidywalny i może być tak, że będziesz miała piękne nawet dwa pęcherzyki :) Kibicuję bardzo :) :) :) :) który masz dc?

Ja dzisiaj 5 dc, na szczęście kończy się ten okropny etap cyklu, którego nie znoszę . Pierwszy raz miałam taką dziwną @, lekkie krwawieniw 2 dni a potem tylko delikatne plamienie. Nie wiecie może czy Bromergon może na to wpływać? Żadnych innych lwków poza Cyclodynonem i Jodidem oraz witaminami nie biorę. W ciąży na pewno nie jest ponieważ 3dc jak @ całkowicie praktycznie zniknęła zrobiłam test - negatywny.

Ostatnia edycja:
@ForgetMeeNot mój kwietniowy cykl też tak wyglądał... Zaczęło się od plamienia jeden dzień było trochę większe krwawienie i dwa dni plamienia i koniec a to krwawienie to wyglądało jak w zwykłym @ 3 dzień czyli slabiutko.. .. Nie wiem co było przyczyną bo leków żadnych nie biorę ....

Cześć dziewczyny :)
Nie udzielałam się przez kilka dni ponieważ na początku jak przyszła @ po pozytywnym teście nie miałam po prostu siły, a potem miałam normalnie urwanie głowy w pracy i nawet chwili czasu żeby coś skrobnąć, ale podczytywałam Was na bieżąco.
Gratuluję wszystkich II kreseczek :) Super jak się komuś udaje :) łapię więc ciążowe fluidki :)
@EklerkaDaria , @Dagaa11 , @irminka1231 jakie piękne te Wasze dzieciny :) gratuluję i trzymam za Was kciuki :)

Widzę, że na dniach będzie kilka testujących :) Kciukasy oczywiście zaciśnięte :)
@Kasienka3b , a może właśnie wręcz przeciwnie i wcale nie stracony a coś tam się dzieje. Robiłaś te testy owu?
@Fleur86 może teraz nie jest rożowo ale skończy się kolorowo :) nasz organizm naprawdę jest nieprzewidywalny i może być tak, że będziesz miała piękne nawet dwa pęcherzyki :) Kibicuję bardzo :) :) :) :) który masz dc?

Ja dzisiaj 5 dc, na szczęście kończy się ten okropny etap cyklu, którego nie znoszę . Pierwszy raz miałam taką dziwną @, lekkie krwawieniw 2 dni a potem tylko delikatne plamienie. Nie wiecie może czy Bromergon może na to wpływać? Żadnych innych lwków poza Cyclodynonem i Jodidem oraz witaminami nie biorę. W ciąży na pewno nie jest ponieważ 3dc jak @ całkowicie praktycznie zniknęła zrobiłam test - negatywny.
Hej Kochana, a już miałam cię wywoływać, bo zastanawiałam się gdzie zniknęłaś ;)
Ja mam 11 dc, ale wiecie co... Przestudiowalam ostatnie usg i pęcherzyk miał ponad 23/18 a te 2 które były dzisiaj miały wymiary 21/17 i 19/15... Czyli jeden zmalał??? To jest w ogóle możliwe?? Czy jest opcja, że pękł i nie było widać jeszcze ciałka żółtego a te 2 są nowe?? Nie no chyba niemożliwe... Sama nie wiem, a lekarza nie zapytałam, bo nie pamiętałam dokładnych wymiarów tego pęcherzyka z czwartku. No bo gdyby to był ten z czwartku niepekniety to nie powinien urosnąć?? Dziwne.... Miała któraś z was podobna sytuację??

Hello! Dzis 18dc a od 16dc brzuch boli jak na okres:/ Cos czuje ze ten cykl stracony i tez bedzie krociutki.

Ciesze sie ze tu taki wysyp zdjec z usg i to takich pieknych dzidzioli:)
Milego weekendu.
Kasiu, ja w cyklu, w ktorym sie udał byłam na miliard procent przekonana, ze dostane okres, bo brzuch bolal jak zawsze przed miesiączką. I tak boli az do teraz a to juz 10 tydzien :) wiec bolącym brzuchem wydaje mi sie, ze nie ma co sie sugerować :) trzymam kciuki :*

Hello! Dzis 18dc a od 16dc brzuch boli jak na okres:/ Cos czuje ze ten cykl stracony i tez bedzie krociutki.

Ciesze sie ze tu taki wysyp zdjec z usg i to takich pieknych dzidzioli:)
Milego weekendu.
Kurczę to Ty już pod koniec kolejnego cyklu, a ja jeszcze ten sam. 41 dc dzisiaj, och...eć można. Idę w poniedziałek do doktorka.

Kurczę to Ty już pod koniec kolejnego cyklu, a ja jeszcze ten sam. 41 dc dzisiaj, och...eć można. Idę w poniedziałek do doktorka.
Idź koniecznie, współczuję takich długich cykli u mnie przynajmniej @ zawsze jak w zegarku

Mam wrażenie że złapałam jakąś infekcje i teraz nie wiem czy odpuścić ten cykl i pójść do lekarza po leki czy można starać się normalnie i coś ewentualnie bez recepty kupić macie dziewczyny jakies doświadczenie w tej kwestii? Dzisiaj 12 dc

Hej Kochane, nie odniosę się do tego co pisałyście chwilowo, bo piszę na gorąco z pytaniem: robiłam testu owu w 10 i 11 DC. W 10 pozytywny, w 11 negatywny. Dziś coś mnie tknęło bo mnie kuło w podbrzuszu i zrobiłam jeszcze jeden (15dc) i znów pozytywny... Któremu teraz wierzyć...? [emoji849]

@Ka.2606 10dc mogła być tylko przymiarka do owu, ale może z jakiegoś powodu do niej nie doszło, czasem tak się zdarza. Testy pokazują że owu się szykuje, a nie że będzie na 100%. Może teraz masz drugie podejście, dla pewności ja bym próbowała dalej:)

reklama
Kasiu, ja w cyklu, w ktorym sie udał byłam na miliard procent przekonana, ze dostane okres, bo brzuch bolal jak zawsze przed miesiączką. I tak boli az do teraz a to juz 10 tydzien :) wiec bolącym brzuchem wydaje mi sie, ze nie ma co sie sugerować :) trzymam kciuki :*
Potwierdzam, u mnie było dokłdnie tak samo. Jestem w 9 tc.

Do góry