reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Może skonsultuj się z innym lekarzem.. Tez byłam u jednego z problemami z miesiączka. Miałam dziwne plamienia przez 2 miechy, nie zlecił żadnych badań tylko przepisał tabletki anty wiec poszłam do innego i dopiero wtedy wyszło co tak na prawdę jest przyczyna moich problemów
A wiadomo dlaczego masz plamienia? I w jakim czasie w cyklu?

reklama
A wiadomo dlaczego masz plamienia? I w jakim czasie w cyklu?

Plamienia miałam właśnie z powodu tej prolaktyny. Zaczęły się w ok 15 dniu cyklu i trwały 2 miesiące z małymi przerwami -dopóki nie poszłam do gina.
Prolaktyna z tego co wiem blokuje owulacje i to moze wywoływać plamienia

Wiecie co, byłam w Rossmannie po testy i przy kasie pani na mnie spojrzała i mówi 'A to dla Pani mam gratis' i dostałam próbkę szamponu dla maluszka. Normalnie aż mnie ciarki przeszły, że to jakiś znak. [emoji23]

Wiecie co, byłam w Rossmannie po testy i przy kasie pani na mnie spojrzała i mówi 'A to dla Pani mam gratis' i dostałam próbkę szamponu dla maluszka. Normalnie aż mnie ciarki przeszły, że to jakiś znak. [emoji23]
Ale super [emoji2] a kiedy testujesz?

Hej dziewczyny byłam tutaj u was jakiś czas temu , ale odpuściłam bo już traciłam nadzieję , ale jednak się udało teraz j to jeszcze razy dwa bo okazało się że beda bliźniaki
Woooww!!! Super! Gratuluję :) bliźniaki to takie moje ciche marzenie:) także pozytywnie zazdraszczam ;):)
I dziewczyny ja tylko tutaj na forum zachowuje się jak wariatka i pisze jestem/nie jestem itp w życiu jestem bardziej zrównoważona :p
Czuje to samo, czasami coś napiszę a potem myślę sobie, że pewnie pomyślcie, że nawiedzona jakaś jestem;) ale chyba po to jest to forum, żeby w codziennym życiu zachować twarz;) a tu napisać co leży na wątrobie nawet jak czasami jest to irracjonalne;)

Dziewczyny wczoraj test owu pozytywny a dziś bladziutka blada kreska. Czyli owu pewnie dziś?[emoji4]
Pewnie tak;) :D trzeba dzialac;)
Oby to było prorocze:)

Witam dziewczyny już po wizycie u lekarza. Na USG piękny pęcherzyk i ciałko żółtea ja się tak obawiałam przez tą moja pozna owulację że może jajo będzie puste czy jakas pozamaciczna a tu wszystko się rozwija. Kolejna wizyta na 29maja wtedy już będzie słychać serduszko

Witam dziewczyny już po wizycie u lekarza. Na USG piękny pęcherzyk i ciałko żółtea ja się tak obawiałam przez tą moja pozna owulację że może jajo będzie puste czy jakas pozamaciczna a tu wszystko się rozwija. Kolejna wizyta na 29maja wtedy już będzie słychać serduszko
A zarodek juz byl? Czy tykki cialko zolte? Trzymam kciuki za kolejna wizyte :*

reklama
Do góry