1
174974
Gość
Dokładnie.Z Nivea ? :d
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dokładnie.Z Nivea ? :d
To ja wczoraj dostałam [emoji23][emoji23]Dokładnie.
Babka kupowała przede mną pampersy i też miała kartę i nie dostała próbki. [emoji23] Mniejsza o to. [emoji23] Niech będzie, że to jakiś znak. [emoji23]To ja wczoraj dostałam [emoji23][emoji23]
Masz założona kartę Rossmann ? Ona też automatycznie chyba na klub rossne wchodzi i jak kupujesz jakieś produkty dla dzieci itp testy ciążowe i dla kobiety w ciąży masz taniej od 3 do 10 % i właśnie gratisy dorzucają
To może już dostała bo to tylko raz dany gratis [emoji14]Babka kupowała przede mną pampersy i też miała kartę i nie dostała próbki. [emoji23] Mniejsza o to. [emoji23] Niech będzie, że to jakiś znak. [emoji23]
Na początku ciąży bóle jak na @ są normalne.Dziewczyny brzuch mnie ciągle pobolewa i trochę się tym martwię, bo oczywiście się naczytalam.. Do gin pójdę dopiero za 2 tyg, bo wcześniej i tak chyba nie ma sensu.. Chociaż może ze względu na te plamienia przed tamtymi @ powinnam iść już teraz? Póki co nie mam żadnych plamien ale planowo jestem 3 dni przed @
Dziękuję za odpowiedź, bardzo się stresuje, bo moja koleżanka kilka dni temu trafiła do szpitala prawie poronila i tak się to odbija na mnieNa początku ciąży bóle jak na @ są normalne.
Macica jest przyzwyczajona do comiesięcznego kurczenia się. Jeśli nie masz plamien to spokojnie. Bierz regularnie magnez, a przy mocniejszym bólu nospa (ja nie jestem jej zwolenniczką w ciąży ale przy mocniejszych skurczach jak ja tez miałam w 23 tc czasem to nieuniknione) i powinno przejść. Niektóre dziewczyny takie skurcze przez pierwszy trymestr nawet co miesiąc w okolicach terminów @ odczuwają skurcze jak na @.
Wiem. Rozumiem. Jak ja leżałam tydzień że skurczami mimo że szyjka się nie skracała i nic się nie działo to też myślałam że oszaleję. Koszmary po nocach że ronie.. masakra...Pwg obliczeń ms
Dziękuję za odpowiedź, bardzo się stresuje, bo moja koleżanka kilka dni temu trafiła do szpitala prawie poronila i tak się to odbija na mnie
Spokojnie, ja jestem w 9 tyg i tez co chwile jakies skurcze mnie złapią, to normalne. Nie denerwuj sie niepotrzebnieStaram się nie panikowac dziękuję