reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
To ja wczoraj dostałam [emoji23][emoji23]
Masz założona kartę Rossmann ? Ona też automatycznie chyba na klub rossne wchodzi :) i jak kupujesz jakieś produkty dla dzieci itp testy ciążowe i dla kobiety w ciąży masz taniej od 3 do 10 % i właśnie gratisy dorzucają :)
Babka kupowała przede mną pampersy i też miała kartę i nie dostała próbki. [emoji23] Mniejsza o to. [emoji23] Niech będzie, że to jakiś znak. [emoji23]

Dziewczyny brzuch mnie ciągle pobolewa i trochę się tym martwię, bo oczywiście się naczytalam.. Do gin pójdę dopiero za 2 tyg, bo wcześniej i tak chyba nie ma sensu.. Chociaż może ze względu na te plamienia przed tamtymi @ powinnam iść już teraz? Póki co nie mam żadnych plamien ale planowo jestem 3 dni przed @ wg obliczeń to 4 tydz

Dziewczyny brzuch mnie ciągle pobolewa i trochę się tym martwię, bo oczywiście się naczytalam.. Do gin pójdę dopiero za 2 tyg, bo wcześniej i tak chyba nie ma sensu.. Chociaż może ze względu na te plamienia przed tamtymi @ powinnam iść już teraz? Póki co nie mam żadnych plamien ale planowo jestem 3 dni przed @
Na początku ciąży bóle jak na @ są normalne.
Macica jest przyzwyczajona do comiesięcznego kurczenia się. Jeśli nie masz plamien to spokojnie. Bierz regularnie magnez, a przy mocniejszym bólu nospa (ja nie jestem jej zwolenniczką w ciąży ale przy mocniejszych skurczach jak ja tez miałam w 23 tc czasem to nieuniknione) i powinno przejść. Niektóre dziewczyny takie skurcze przez pierwszy trymestr nawet co miesiąc w okolicach terminów @ odczuwają skurcze jak na @.

Pwg obliczeń ms
Na początku ciąży bóle jak na @ są normalne.
Macica jest przyzwyczajona do comiesięcznego kurczenia się. Jeśli nie masz plamien to spokojnie. Bierz regularnie magnez, a przy mocniejszym bólu nospa (ja nie jestem jej zwolenniczką w ciąży ale przy mocniejszych skurczach jak ja tez miałam w 23 tc czasem to nieuniknione) i powinno przejść. Niektóre dziewczyny takie skurcze przez pierwszy trymestr nawet co miesiąc w okolicach terminów @ odczuwają skurcze jak na @.
Dziękuję za odpowiedź, bardzo się stresuje, bo moja koleżanka kilka dni temu trafiła do szpitala prawie poronila i tak się to odbija na mnie

Pwg obliczeń ms

Dziękuję za odpowiedź, bardzo się stresuje, bo moja koleżanka kilka dni temu trafiła do szpitala prawie poronila i tak się to odbija na mnie
Wiem. Rozumiem. Jak ja leżałam tydzień że skurczami mimo że szyjka się nie skracała i nic się nie działo to też myślałam że oszaleję. Koszmary po nocach że ronie.. masakra...
Ale mówię na początku ciąży skurcze to norma :) magnez / nospa i przejdzie :)
Póki nie ma plamien czy krwawień spokojnie.

reklama
Do góry