reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Hej hej :)
Jaką aptekę internetową polecacie? Właśnie przeglądam gemini, chciałabym kupić testy owu i ciążowe, poprobowac :)
Jak się czujesz? Brzuch dalej boli ?? Mi się wydaje, że u mnie zaskoczyło znowu. Wszystko boli jak ostatnio pachwiny, kość ozonowa i ból kości ogonowej no i apetyt. ...myślicie że to możliwe? Do @ mam jeszcze 8/9 dni ale owu miałam chyba 10 lub 11

Ostatnia edycja:
reklama
no i dostałam @, tzn zaczęło się plamienie :( ale po jednym dniu od odstawieniu duphastonu? nie za szybko? przyjmowałam go 2x1 od 16dc do 25dc

zapisałam się do endokrynologa , niech mi cos ogarnie z tymi hormonami, mam tsh 3,0 a gin twierdzi że w porządku, chyba mu nie wierzę :(

no i dostałam @, tzn zaczęło się plamienie :( ale po jednym dniu od odstawieniu duphastonu? nie za szybko? przyjmowałam go 2x1 od 16dc do 25dc

zapisałam się do endokrynologa , niech mi cos ogarnie z tymi hormonami, mam tsh 3,0 a gin twierdzi że w porządku, chyba mu nie wierzę :(
To dobrze, że nie wierzysz bo powinnaś mieć TSH ok. 1.

no i dostałam @, tzn zaczęło się plamienie [emoji20] ale po jednym dniu od odstawieniu duphastonu? nie za szybko? przyjmowałam go 2x1 od 16dc do 25dc

Jeśli chodzi o tsh to ja zanim poszłam do endo miałam 2,88. Endo stwierdził że jeśli staramy się i dziecko to jest to o wiele za dużo i od razu dostałam euthyrox na zbicie.
Wiec szybko smigaj, na pewno przepisze ci tabletki ;)

To dobrze, że nie wierzysz bo powinnaś mieć TSH ok. 1.
no i jestem wkurzona, cały czas mi wpajał, że poki nie przekraczam 4 tsh to nie ma co się spinać. zapisał tylko duphaston ale skoro miałam problem z okresem to raczej mam jakiś problem z hormonami. 18 maja idę do endo, mam nadzieję, że ten coś stwierdzi konkretnego :(

reklama
Do góry