reklama
EklerkaDaria
Fanka BB :)
Super! Piękny przyrost! GratulacjeKochane, mam wynik. Beta 163, przyrost 190% [emoji7]
ForgetMeeNot
Jak odczytałam wynik bety to myślałam,że się normalnie za chwilę rozpłaczę, a do tego dzisiaj miałam jeszcze wybitnie fatalny dzień w pracy. Problem za problemem, problem poganiał... Normalnie mój dzisiejszy dzień mógłby być pod hasłem "Black Monday"....Na szczęście mam super faceta, który jest naprawdę meeeeeega wsparciem w takich momentach i powoli zaczynam zbierać siły na następny cykl, który coś czuję nie będzie łatwy. Muszę tylko poczekać na @...Niech już przyłaziNo właśnie zazwyczaj mam 30 dniowe, więc nawet by mi nie przyszło do głowy dziś robić testu, ale zaobserwowałam dużo śluzu...
Forgetmeenot, trzymam kciuki za Twój kolejny cykl. Okropną Ci los "niespodziankę" teraz zrobił [emoji17]
Kompletnie natomiast nie rozumiem tych testów z dziejszego popołudnia, zarówno tego ciążowwgo jak i owu... już zaczynam sobie wkręcać, że może jakaś chora jestem, ale póki co moja racjonalna połowa stara się mnie uspokoić....
I nie chcę już takich niespodzianek i naprawdę bardzo, bardzo Wam dziękuję nie sądziłam, że Wasze kibicowanie a potem kilka słów, takich zupełnie po prostu tak pomoże... ;*
Dagaa11
Pamietaj, ze ZAWSZE po burzy wychodzi słońce. Czasami sa takie dni, wszystko naraz sie spieprzy... Ale juz za chwile nowy dzien, wiec glowa do gory :*Jak odczytałam wynik bety to myślałam,że się normalnie za chwilę rozpłaczę, a do tego dzisiaj miałam jeszcze wybitnie fatalny dzień w pracy. Problem za problemem, problem poganiał... Normalnie mój dzisiejszy dzień mógłby być pod hasłem "Black Monday"....Na szczęście mam super faceta, który jest naprawdę meeeeeega wsparciem w takich momentach i powoli zaczynam zbierać siły na następny cykl, który coś czuję nie będzie łatwy. Muszę tylko poczekać na @...Niech już przyłazi
Kompletnie natomiast nie rozumiem tych testów z dziejszego popołudnia, zarówno tego ciążowwgo jak i owu... już zaczynam sobie wkręcać, że może jakaś chora jestem, ale póki co moja racjonalna połowa stara się mnie uspokoić....
I nie chcę już takich niespodzianek i naprawdę bardzo, bardzo Wam dziękuję nie sądziłam, że Wasze kibicowanie a potem kilka słów, takich zupełnie po prostu tak pomoże... ;*
Faktycznie dziwna sytuacja z tymi dzisiejszymi testami...
flor87
Przykro mi :-(((Ten co mi pokazał kreskę to był Pink Test i nigdy go nie zrobie. Ale po około godzinie test DOZ i pre test tez pokazały lekka kreskę... wiem, ze się nie liczy po czasie ale wcześniej żaden tak mi nie pokazywał [emoji22][emoji22][emoji22][emoji22] No nic...
Wiktorka88 O
Wtedy to tzw ciąża biochemiczne i beta by to pokazała, tylko przyrost jest wtedy malutki.A może być tak, że nie doszło do zagnieżdżenia i dlatego testy coś pokazują? [emoji53] po to tu jesteśmy, żeby się wspierać [emoji8]
Kasienka3b
Dzialaj i bierz chlopa w obrotyMoni, Misza gratulacje dla Was [emoji3]
Dziewczyny, zrobiłam test owu w 10dc., myślałam, że nic jeszcze nie pokaże, ale kreska dość mocna, prawda? Zobacz załącznik 854487
reklama
Nie robi się testów innej firmy.Dziewczyny zalamka ,zrobiłam test innej firmy i patrzcie, cień ledwo widoczny mniej niż wczoraj na tym aptecznym.. Ma betę mogę jechać dopiero po 15
One nigdy nie są miarodajne.
Ja tak zrobiłam na początku ciąży i wyszedł negatyw na jednym teście. Szkoda było tylko moich nerwów...
A jak robisz to to że na jednym jest mocniejsza kreska a na drugim słabsza może się zdarzyć.
Najważniejsze że mimo wszystko jest pozytywny.