reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Hej Dziewczyny! :) mam 26 dc. Testy ciążowe wychodzą pozytywnie... :) blada druga kreska, ale ciemniejsza niż 2 dni temu. Chciałam się Was doradzić kiedy robić betę z krwi???
Wielkie gratulacje !!!! U mnie przyszła @, ale wierze, że wszystko ma jakiś sens. Moja ukochana suka w weekend miała ciężką nagłą operację, ledwo uszła z życiem. Stres jaki przeżyłam jest nie do opisania, więc czas na ciążę nie byłby dobry. Bardzo trzymam kciuki i Ci kibicuje, żeby ciąża przebiegła bezproblemowo :*

Moni, Misza gratulacje dla Was [emoji3]

Dziewczyny, zrobiłam test owu w 10dc., myślałam, że nic jeszcze nie pokaże, ale kreska dość mocna, prawda?
1525716544767.jpg

Załączniki

• 1525716544767.jpg
    1525716544767.jpg
    715,9 KB · Wyświetleń: 440
Test apteczny zrobiony teraz..
Gratulacje!!! :):):)

Kochane, mam wynik. Beta 163, przyrost 190% [emoji7]
Super!! Rośnijcie zdrowo! :)

Wielkie gratulacje !!!! U mnie przyszła @, ale wierze, że wszystko ma jakiś sens. Moja ukochana suka w weekend miała ciężką nagłą operację, ledwo uszła z życiem. Stres jaki przeżyłam jest nie do opisania, więc czas na ciążę nie byłby dobry. Bardzo trzymam kciuki i Ci kibicuje, żeby ciąża przebiegła bezproblemowo :*
Masz rację, że wszystko ma jakiś sens i we właściwym momencie zostaniemy mamami tylko tak łatwo o tym zapomnieć, bo górę biorą emocje....
Przykro mi z powodu pieska, niech szybko dochodzi do siebie.

Dziekuje dziewczyny [emoji8] za tydzien mam sie zglosic na pierwsza wizyte, a poki co mam brac pregna plus [emoji4]
Trzymam kciuki za Was [emoji110][emoji110][emoji110]

reklama
Moni, Misza gratulacje dla Was [emoji3]

Dziewczyny, zrobiłam test owu w 10dc., myślałam, że nic jeszcze nie pokaże, ale kreska dość mocna, prawda? Zobacz załącznik 854487
Nie wiem jak długie masz cykle, ale pozytyw owu oznacza, że owulację będziesz miała w ciągu 24-48 ha :) ehhh.....ile ja bym dała, żeby być teraz w takim, że się tak wyrażę sprzyjającym czasie... :)
Najgorsze jest to czekanie na @@@@ kiedy się wie, że nieuchronnie nadejdzie...

Do góry