reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Już nigdy, ale to nigdy nie uwierzę testowo płytkowymu jeśli jeden wyjdzie mi na plus a kolejny na minus [emoji22]
A może ono wsadzili do środka test owulacyjny? Czasami takie pomyłki się zdarzają i stąd te pozytywy... Chyba są z rossmana podobne owulacyjne. Trzymaj się, przyszły cykl Twój! :)

reklama
Test apteczny zrobiony teraz..

Załączniki

• DSC_0099.JPG
    DSC_0099.JPG
    885,8 KB · Wyświetleń: 176
Test apteczny zrobiony teraz..
Wg mnie plus jak nic. :) po cichu gratuluję :)

Dziękuję Dziewczyny za tyle miłych słów. Bardzo mi smutno :( i jak Was czytam to jakoś mi lepiej trochę. Dziękuję... Ja to jakaś pechowa jestem do tych testów. Nie wiem kompletnie po co, ale po pracy zrobiłam jeszcze jeden test DOZ o czułości 10 i wyszedł mi cień drugiej kreski i na pewno nic sobie nie wmawiam bo straciłam jakąkolwiek nadzieję bo becie i delikatnie plamię dziś - akurat zaczęło się po odebraniu wyników... kurcze ale ten test nie powinien pokazać kompletnie nic...nawet cienia cienia, tym bardziej, że dzisiaj sikałam chyba z 6 razy w pracy.. do tego jeszcze test owulacyjny wyszedł mi dziś po pracy pozytywny - zrobiłam go na przekór,...żeby chociaż jeden mnie nie oszukał... normalnie oszaleję chyba :( :(

Ostatnia edycja:
Forget a jakieś leki może bierzesz ?? Czasami przy torbieli tez mogą wychodzić pozytywne. .. absolutnie nie strasze, ale faktycznie bardzo to dziwne i wartalo by sprawdzic

Forget a jakieś leki może bierzesz ?? Czasami przy torbieli tez mogą wychodzić pozytywne. .. absolutnie nie strasze, ale faktycznie bardzo to dziwne i wartalo by sprawdzic
Ale i beta wyszłaby wtedu pozytywna. Też w pierwszej chwili pomyślałam o torbileli. Może to faktycznie to. Z leków jedyne co biorę to Bromergon, Jodid 200 i Cyclodynon - ale to nie lek raczej, a tak to kompletnie nic....nigdy tak nie miałam... i nie wiem czy jestem bardziej smutna i rozżalona czy zła i wkurzona... :/

Ale i beta wyszłaby wtedu pozytywna. Też w pierwszej chwili pomyślałam o torbileli. Może to faktycznie to. Z leków jedyne co biorę to Bromergon, Jodid 200 i Cyclodynon - ale to nie lek raczej, a tak to kompletnie nic....nigdy tak nie miałam... i nie wiem czy jestem bardziej smutna i rozżalona czy zła i wkurzona... :/
Wiesz ja mysle ze przy torbieli wlasnie test by Ci nie wyszedl pozytywny. Bo jak ja mialam torbiel to ani jeden test nie wyszedl pozytywny.
Ogolnie jak zaczol sie u mnie cykl to tez bylam wsciekla i wkurzona ale przejdzie Ci to i za chwile zmienisz podejscie do nowego cyklu i bedziesz walczuc dalej. Mimo wszystko kochana kiedys nam sie uda zajsc w ciaze:)

reklama
Do góry