A jak dlugie masz cykle? Trzymam [emoji110][emoji110]
32-33 dni
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A jak dlugie masz cykle? Trzymam [emoji110][emoji110]
Hej! A jak sie czujesz? [emoji4] jak w pracy? Rzadko teraz tu zagladasz [emoji4]Hej! Dzisiaj powinna przyjść @ ...
U mnie m.in. Bobotest przy becie ponad 1000 też był negatywny.
U mnie z tych ciążowo okresowych objawów to tylko lekko bolesne piersi i wrażliwe sutki. Co to będzie. [emoji23]Hej ;* u mnie teoretucznie tc 4+1. Od kilku dni czuje kłucie w dole brzucha, czasem przy gwałtownym ruchu typu wstawanie czy kichanie to strasznie ciągnie. Piersi bolą i mam wrazliwe sutki. I to tyle z moich ciazowych objawow póki co [emoji4] milego dnia [emoji8]
P.S nie umiem Wam odpowiadac w jednym komentarzu, wiec wybaczcie za spam [emoji12]
I testu zapewne nie robisz? [emoji4]U mnie z tych ciążowo okresowych objawów to tylko lekko bolesne piersi i wrażliwe sutki. Co to będzie. [emoji23]
Hej! Czuję się dobrze! A to zasługa cannabinoidów, zaczęłam stosować olej konopny i te wszystkie problemy z gardłem jak ręką odjął. W pracy w porządku, zapierdziel jeden wielki, ale to norma na ogrodzie. Rzadko zaglądam właśnie ze względu na brak czasu, ciężko mi znaleźć chwilę nawet na planowanie ślubu. Dzisiaj akurat mam wolne więc piszę do was.Hej! A jak sie czujesz? [emoji4] jak w pracy? Rzadko teraz tu zagladasz [emoji4]
Właśnie podświadomie chcę zrobić ale nie wiem czy jest sens - jak zwykle. [emoji23]I testu zapewne nie robisz? [emoji4]
Mi bobotest ten zolty (nie wiem jaka to czulosc) tez nie wyszedl, a inne juz mialy kreski [emoji14] az bylam zdziwiona, bo zawsze dziewczyny bobotest polecaly i to baardzo.Mi w ogóle np. bobotest o czułości 10 nie wychodził nawet przy becie ok. 200, a pink test wychodził już wcześniej... wiedziałam, ze beta jest pozytywna i rośnie, a dalej bobotest był biały.
Trzymam kciuki :* daj znac po wizycieHello Witam sie w 14dc i juz nie umiem sie doczekac wizyty u gina bo dzis mam na 17.30. U mnie pogoda sie cos psuje:/ Milego dnia
Testuj!Hej! Dzisiaj powinna przyjść @ ...
Ja stwierdzilam ze co ma być to bedzie i test tego nie zmieni, a nóż wczesniej sie dowiem [emoji23]Właśnie podświadomie chcę zrobić ale nie wiem czy jest sens - jak zwykle. [emoji23]