Kasienka3b
Fanka BB :)
No sliczny brzuszek Taka malutka pileczka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No sliczny brzuszek Taka malutka pileczka
Jak się dobrze wypnę to mam taki sam . Haha ha.
Piękny brzusio i śliczna sukienka. Gdzie kupiłaś?
Rośnijcie dalej tak pięknie! Dużo zdrówka i spokoju dla Was aż do rozwiązania życzę.
Za niedługo i Twój będzie taki :* leci szybciutko :*Przepiekny brzuszek!! Tez juz chce :*
Jak na moje 'mozliwosci' i tak dużo zwolniłam z synem byłam jeszcze bardziej aktywna, ale wiadomo nie ma co porównywać do siebie jednej ciąży do drugiej@KatiNails ale cudny bąbelek śliczny brzusio i słuchaj się męża, czasami warto trochę zwolnić
Tak tak ja Ciebie też pamiętam :* będzie wszystko dobrze i zaniedlugo zobaczysz dwie upragnione kreski i wierzę że będzie już wszystko dobrze tym razem aż do końca :*I jak dzis ? U mnie nadal brak @ Gratulacje !!!Ja Ciebie pamietam z sierpniowek bo tez mialam byc sierpniowa mamusia ale niestety sie nie udalo ale walcze nadal a brzusio piekny No to jeszcze jest nadzieja
Rosną tę bąble jak na drożdżach [emoji7]Śliczny brzusio . Też mam tą sukienkę [emoji16]. Mój już też jest dobrze widoczny [emoji4].
O jaki duży już [emoji7]
Widzę też się obkupilas [emoji4]. Kupiłam bo fajne są jakościowo i brzuszek ładnie w nich wygląda oraz się nieugniata [emoji16]Kochana w Lidlu były :* 33 zł za sukienkę maxi
Rośnie w oczach [emoji7]tak jak i TwójO jaki duży już [emoji7]
Tak tą drugą i czwartą co masz na zdjęciuWidzę też się obkupilas [emoji4]. Kupiłam bo fajne są jakościowo i brzuszek ładnie w nich wygląda oraz się nieugniata [emoji16]Zobacz załącznik 853340