reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
@salamandra66 gratuluję na kiedy termin będzie Ci wychodził? Ja u siebie obstawiam sam koniec grudnia początek stycznia. Lekarza na 1 wizytę umówiłam na 16 maja I wtedy się dowiem czy będę grudniowa czy styczniowa. Pisze trochę na grudniowkach one już po serduszkach A ja tak daleko w tyle. :oCzekam aż się pojawia Styczniowe mamy;) u mnie pierwszy objaw który pokusił mnie do zrobienia testu to było nagłe zmęczenie myślałam że się przewroce:p I czwartek zrobiłam po pracy test I wyszedł cień cienia;)
Ok 9 stycznia ale ja jak coś bd miała cesarke wcześniej że względu na poprzednią ciążę stracona

Dopiero teraz mam czas napisać, wróciłam z wycieczki.. 2,5godz lazenia po kopalni.. Ledwo żyje. Dziękuję za wszystkie gratulacje, zaczynamy teraz prawdziwa walkę, muszę się skonsultować z immunologiem, znaleźć naprawdę dobrego gina na NFZ i prywatnie. Dowiedzieć się czy mam brać zastrzyki z heparyny itd.. Narazie to do mnie nie dociera i czekam na zrobienie bety :) bardzo się boję i cieszę, a wam życzę szybkich dwóch kresek i pozostałe staraczki które mają testować w tym cyklu widzę już niedługo w styczniowkach :) będę na was czekać :**

@Wiktorka88 O gdy bym tak umiala dac sobie spokoj to bylo by fajnie. Chlop mysle ze na badanie pojdzie w maju. A Ty odpuszczasz na jakis czas?
@ForgetMeeNot przewaznie ten sluz plodny byl u mnie a ten cykl co wlasnie trwal 23d to wogole sluzu nie mialam. Ale owu moze byc mimo ze sluz sie nie pojawil na zewnatrz nie?
@Sliim 3mam kciuki mocno za jutrzejsze testowanie[emoji110][emoji110]
Kasia, z tym śluzem to tak jest, że nie zawsze się pojawia. Poniżej wrzucam jak to wygląda przy regularnych cyklach. Jak ten miałaś 23 dniowy to może zacznij od 7 dnia, najwyżej więcej zrobisz. Powinno się je robić mniej więcej o tej samej porze i nie z pierwszego sikania [emoji4]
Może coś Ci pomoże. Jak wrócę do domu to wrzucę foto testów owu tego miesiąca i u mnie pokryło się z owulacją- wiem, bo 13 i 15 dc miałam usg

21 dni dzień 5
22 dni dzień 6
23 dni dzień 7
24 dni dzień 8
25 dni dzień 9
26 dni dzień 10
27 dni dzień 11
28 dni dzień 12
29 dni dzień 13
30 dni dzień 14
31 dni dzień 15
32 dni dzień 16
33 dni dzień 17
34 dni dzień 18
35 dni dzień 19
36 dni dzień 20
37 dni dzień 21
38 dni dzień 22

Ja oczywiście robiłam wcześniej niż wskazuje to tabelka żeby nie przespać

Ostatnia edycja:
reklama
Dopiero teraz mam czas napisać, wróciłam z wycieczki.. 2,5godz lazenia po kopalni.. Ledwo żyje. Dziękuję za wszystkie gratulacje, zaczynamy teraz prawdziwa walkę, muszę się skonsultować z immunologiem, znaleźć naprawdę dobrego gina na NFZ i prywatnie. Dowiedzieć się czy mam brać zastrzyki z heparyny itd.. Narazie to do mnie nie dociera i czekam na zrobienie bety :) bardzo się boję i cieszę, a wam życzę szybkich dwóch kresek i pozostałe staraczki które mają testować w tym cyklu widzę już niedługo w styczniowkach :) będę na was czekać :**
Czekaj czekaj i sciskaj kciuki zebysmy dobily na styczniowki [emoji16]

Do góry