Cześć.Witaj
Masz juz jakies dzieci? Skad jestes?
Staramy się o pierwsze dziecko. Jestem z woj. śląskiego.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Cześć.Witaj
Masz juz jakies dzieci? Skad jestes?
Ok 9 stycznia ale ja jak coś bd miała cesarke wcześniej że względu na poprzednią ciążę stracona@salamandra66 gratuluję na kiedy termin będzie Ci wychodził? Ja u siebie obstawiam sam koniec grudnia początek stycznia. Lekarza na 1 wizytę umówiłam na 16 maja I wtedy się dowiem czy będę grudniowa czy styczniowa. Pisze trochę na grudniowkach one już po serduszkach A ja tak daleko w tyle. Czekam aż się pojawia Styczniowe mamy u mnie pierwszy objaw który pokusił mnie do zrobienia testu to było nagłe zmęczenie myślałam że się przewroce I czwartek zrobiłam po pracy test I wyszedł cień cienia
To razem jestesmy slazaczkiCześć.
Właśnie dopiero mam brać po dwóch kreskach na ciążowymKitty 2 kreski na ciazowym czy owilacyjnum? ?
WitamyCześć.
Super, gratulacje:-) rośnijcie zdrowoUdało się! Po przerwie pierwszy miesiąc staran [emoji16][emoji173]️
Kasia, z tym śluzem to tak jest, że nie zawsze się pojawia. Poniżej wrzucam jak to wygląda przy regularnych cyklach. Jak ten miałaś 23 dniowy to może zacznij od 7 dnia, najwyżej więcej zrobisz. Powinno się je robić mniej więcej o tej samej porze i nie z pierwszego sikania [emoji4]@Wiktorka88 O gdy bym tak umiala dac sobie spokoj to bylo by fajnie. Chlop mysle ze na badanie pojdzie w maju. A Ty odpuszczasz na jakis czas?
@ForgetMeeNot przewaznie ten sluz plodny byl u mnie a ten cykl co wlasnie trwal 23d to wogole sluzu nie mialam. Ale owu moze byc mimo ze sluz sie nie pojawil na zewnatrz nie?
@Sliim 3mam kciuki mocno za jutrzejsze testowanie[emoji110][emoji110]
Czekaj czekaj i sciskaj kciuki zebysmy dobily na styczniowki [emoji16]Dopiero teraz mam czas napisać, wróciłam z wycieczki.. 2,5godz lazenia po kopalni.. Ledwo żyje. Dziękuję za wszystkie gratulacje, zaczynamy teraz prawdziwa walkę, muszę się skonsultować z immunologiem, znaleźć naprawdę dobrego gina na NFZ i prywatnie. Dowiedzieć się czy mam brać zastrzyki z heparyny itd.. Narazie to do mnie nie dociera i czekam na zrobienie bety bardzo się boję i cieszę, a wam życzę szybkich dwóch kresek i pozostałe staraczki które mają testować w tym cyklu widzę już niedługo w styczniowkach będę na was czekać :**