reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Kasia, może to właśnie jest jakieś wyjście - kubeł zimnej wody jak cie nosi, a jak @ ma nie przyjść to i tak nie przyjdzie i wtedy będzie miłe zaskoczenie :)
U mnie zaczęły się dosc mocne bóle brzucha więc już nadzieja zgasła ostatecznie ;)
Ja mam dalej nadzieje ale juz na luzie podchodze. Ten test to taki na spamietanie byl:)
A u Ciebie napewno sie uda w najblizszym czasie:*

reklama
No wlasnie dziwnie kuje mnie prawy jajnik i czesc podbrzusza. Pare dni wczesniej to bole byly jak na okres ale teraz takie inne te bole sa.
To dobrze, jak masz takie kłucie to podobno fasolka się zagniezdza.
Ja znowu nic nie czuje jeśli chodzi o brzuch czy jajniki tylko wszystko mi nie smakuje i wczoraj jak poczułem perfumy mojej mamy to mi nosem skręciło a zawsze lubiłam ten zapach.
Sama już nie wiem czy tych objawów sobie nie wkręcam a i tak @ przyjdzie jak co miesiąc.
Tak to jest jak czegoś się bardzo pragnie.

To dobrze, jak masz takie kłucie to podobno fasolka się zagniezdza.
Ja znowu nic nie czuje jeśli chodzi o brzuch czy jajniki tylko wszystko mi nie smakuje i wczoraj jak poczułem perfumy mojej mamy to mi nosem skręciło a zawsze lubiłam ten zapach.
Sama już nie wiem czy tych objawów sobie nie wkręcam a i tak @ przyjdzie jak co miesiąc.
Tak to jest jak czegoś się bardzo pragnie.
Mam tak samo jak Ty ze zastanawiam sie czy te objawy to nie wymyslone. Ale u mnie to na nowo obserwuje cialo pooperacji i w sumie jeszcze niewiem czy moj jajnik pracuje poprawnie tak jak bym mial 2.

Kurka zalamie sie no...ten przeklety test wywolal @. Wiec oficialnie zaczynam 2 cs po operacji. Ten cykl juz bedzie z testami owu. A po okresie wybieram sie do gina z wynikami badan i by mnie zbadal bo 1 okres po operacji mial 28d a ten 23d wiec cos tu nie hallo...ah wyzalilam sie wiec juz nie bede truc Wam dupki.

Mam tak samo jak Ty ze zastanawiam sie czy te objawy to nie wymyslone. Ale u mnie to na nowo obserwuje cialo pooperacji i w sumie jeszcze niewiem czy moj jajnik pracuje poprawnie tak jak bym mial 2.
Ja w tym cyklu co zaszlam w ciaze, mialam takie same objawy jak co miesiac przed @. Ten sam sluz, płaczliwosc, zmiana nastrojow, wiekszy aptetyt, nawet szyjka wydawala sie identyczna jak co miesiac przed @. Moze jedynie brzuch zaczal mnie szybciej pobolewac.

Kurka zalamie sie no...ten przeklety test wywolal @. Wiec oficialnie zaczynam 2 cs po operacji. Ten cykl juz bedzie z testami owu. A po okresie wybieram sie do gina z wynikami badan i by mnie zbadal bo 1 okres po operacji mial 28d a ten 23d wiec cos tu nie hallo...ah wyzalilam sie wiec juz nie bede truc Wam dupki.
Przykro mi. Nastepny cykl będzie nasz. Obyśmy jako ostatnie w tych dniach miały złe wieści.

reklama
Oj szkoda :( moze jeszcze organizm musi dojsc do siebie po operacji? W takim razie zaczynam trzymac kciuki za kolejny cykl :* a testy kup, one naorawde sa pomocne. Moze masz owu w innym terminie, niz ci sie wydaje :)

Do góry