Ewusia1986
Fanka BB :)
@Kasienka3b 5 dni do @ może jeszcze nic nie wyjść... nie stresuj się narazie..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No teraz to juz wyluzowalam i dopiero jak @ sie spozni to zrobie kolejny test.@Kasienka3b 5 dni do @ może jeszcze nic nie wyjść... nie stresuj się narazie..
Jeszcze czas więc miej nadzieje! Dlatego właśnie wcześniej anie nie kupuje ani nie robie rozczarowanie najgorszeI wylalam na siebie kubel zimnej wody...
Myślę, że nie wylałaś na siebie kubka zimnej wody tylko troszeczkę jeszcze musisz poczekać z testowaniem.I wylalam na siebie kubel zimnej wody...
Cos czuje ze u Ciebie beda 2 kreseczkiA największy strach jeszcze mam rano przy mierzeniu temperatury czy się utrzyma czy nie dzisiaj w pracy rano strasznie było mi duszno i czułam jakbym miała zaraz zemdlec aż usiąść musiałam :/
Kasia, może to właśnie jest jakieś wyjście - kubeł zimnej wody jak cie nosi, a jak @ ma nie przyjść to i tak nie przyjdzie i wtedy będzie miłe zaskoczenieNo teraz to juz wyluzowalam i dopiero jak @ sie spozni to zrobie kolejny test.
Wiem ze za wczesnie ale juz tak mnie korcilo ze szok.
No wlasnie dziwnie kuje mnie prawy jajnik i czesc podbrzusza. Pare dni wczesniej to bole byly jak na okres ale teraz takie inne te bole sa.Myślę, że nie wylałaś na siebie kubka zimnej wody tylko troszeczkę jeszcze musisz poczekać z testowaniem.
Wiem jakie to ciężkie, bo też czekam czy będzie @ czy będę mogła testować.
Masz jakieś objawy?
ObyCos czuje ze u Ciebie beda 2 kreseczki
TO może i u Ciebie 2 kreski będą po prostu jeszcze jest trochę za wcześnie, nie które dziewczyny nawet w dnu@ mają albo słaba druga kreskę albo wcale i dopiero po kilku dniach się pojawiaNo wlasnie dziwnie kuje mnie prawy jajnik i czesc podbrzusza. Pare dni wczesniej to bole byly jak na okres ale teraz takie inne te bole sa.