reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Właśnie tak jakby żadnego nie było, chyba, że nie potrafię go rozpoznać.. Czuję się jak sierota czytając to wszystko, bo z tego co wiem śluzu powinno być sporo i przejrzysty ciągnący, owulacje wcześniej miałam bo jak byłam ma usg msc temu byłam po i było ciałko żółte

Jasne , ja mam miałam :) spore pęcherzyki i wrażliwie jajniki [emoji23][emoji23] a jak pęcherzyk bolał to potrafiło mnie zgiąć w pół i potem jeszcze ostro promieniować przez 15 minut
bo już się zaczęłam trochę strachać, w 7dc cyklu gin na usg widział dominujący pęcherzyk, i tak właśnie od 6-7 dc cyklu pobolewał mnie ten jajnik, aż do wczoraj tak codziennie troszkę go czułam, czyli do 12 dc, a dzisiaj już cisza. może jakaś wcześniejsza owulacja hmm

bo już się zaczęłam trochę strachać, w 7dc cyklu gin na usg widział dominujący pęcherzyk, i tak właśnie od 6-7 dc cyklu pobolewał mnie ten jajnik, aż do wczoraj tak codziennie troszkę go czułam, czyli do 12 dc, a dzisiaj już cisza. może jakaś wcześniejsza owulacja hmm
Możliwe :) ja teraz jak zaszłam z ciążę to w cyklu gdzie owulację miałam o dziwo 11dc

reklama
Właśnie tak jakby żadnego nie było, chyba, że nie potrafię go rozpoznać.. Czuję się jak sierota czytając to wszystko, bo z tego co wiem śluzu powinno być sporo i przejrzysty ciągnący, owulacje wcześniej miałam bo jak byłam ma usg msc temu byłam po i było ciałko żółte
A szyjkę może badałaś? Powinna być rozpulchniona i otwarta i wysoko. Z tym śluzem to różnie bywa, czasami nie wypływa poza pochwę, ale w okolicach szyjki jest to sporo. Czasami jest wodnisty. Jeśli nie jesteś w stanie po tych objawach stwierdzić to i ile masz tak krótkie cykle to w sumie może być już po.

Do góry