U mnie dzisiaj 12dc, wczoraj na usg wyszło że wszystko pięknie pękło, ciałko żółte piękne, endometrium dorosło do 9,5mm(moze to 30 dag migdałów przez 3 dni) tylko dziwna sprawa z tym mniejszym pęcherzykiem... też musiał dorosnąć i pęknąć,bo nie było go w jajniku, ale nie było widoczne ciałko żółte, ale lekarz powiedział, że mimo wszystko jest szansa że owulacjia była z obu jajnikow także teraz czekanie....
reklama
MatkaPolka85
Fanka BB :)
I bliźniaki jak nic Trzymam za Ciebie kciuki Oby ten cykl był tym magicznymU mnie dzisiaj 12dc, wczoraj na usg wyszło że wszystko pięknie pękło, ciałko żółte piękne, endometrium dorosło do 9,5mm(moze to 30 dag migdałów przez 3 dni) tylko dziwna sprawa z tym mniejszym pęcherzykiem... też musiał dorosnąć i pęknąć,bo nie było go w jajniku, ale nie było widoczne ciałko żółte, ale lekarz powiedział, że mimo wszystko jest szansa że owulacjia była z obu jajnikow także teraz czekanie....
Trzymam!!! Aaaaa!!! Ale super wieści!!!! Jadę aurobusem i śmieje się do telefonu!  super wiadomość! ! Ściskam mocno!Dzięki kochana.Dziś nadal miałam doła do momentu odebrania wyników wczorajszej bety.
Wynik 62,8
Bardzo wczesna ciąża ale jest!
Teoretycznie jutro termin @ więc trzymajcie kciuki żeby wszystko było ok i żeby wredota się nie pojawiła.Jutro pójdę na kolejną betę żeby sprawdzić przyrost.Czyli po 48h
EklerkaDaria
Trzymam mocno za piękny przyrost!Dzięki kochana.Dziś nadal miałam doła do momentu odebrania wyników wczorajszej bety.
Wynik 62,8
Teoretycznie jutro termin @ więc trzymajcie kciuki żeby wszystko było ok i żeby wredota się nie pojawiła.Jutro pójdę na kolejną betę żeby sprawdzić przyrost.Czyli po 48h
Oby się udało! Kciuki zaciśnięte!U mnie dzisiaj 12dc, wczoraj na usg wyszło że wszystko pięknie pękło, ciałko żółte piękne, endometrium dorosło do 9,5mm(moze to 30 dag migdałów przez 3 dni) tylko dziwna sprawa z tym mniejszym pęcherzykiem... też musiał dorosnąć i pęknąć,bo nie było go w jajniku, ale nie było widoczne ciałko żółte, ale lekarz powiedział, że mimo wszystko jest szansa że owulacjia była z obu jajnikow także teraz czekanie....
Gdyby miało być dobrze to mogą być i bliźniaki, bo mi w ogóle to 3-4 dzieci się marzy, ale to pewnie nierealne w moim wieku i z moimi problemami zdrowotnymi. oby chociaż jedno byloI bliźniaki jak nic Trzymam za Ciebie kciuki Oby ten cykl był tym magicznym
U
użytkownik JOn
Gość
Dzięki kochana.Dziś nadal miałam doła do momentu odebrania wyników wczorajszej bety.
Wynik 62,8
Suuuuper wiadomość!! Gratulaaaacje
Ostatnio widzę że coraz więcej dziewczyn w ciąży! Czas wiosenny działa cuda
MatkaPolka85
No jak teraz wszystko się dobrze ułoży to u mnie będzie 4 dzieci,ale u mnie będzie duża różnica wieku więc myślę że dam radę a dzieci pewnie mi pomogą nad najmłodszym skarbem ( np jak pójdę pod prysznic to pewnie 16 letnia córa doglądnie malucha.Chyba będzie większa swoboda niż jakbym miała mieć dzieci np co 2 lata.Taka różnica jest między moimi synami i nie powiem,łatwo nie było )Gdyby miało być dobrze to mogą być i bliźniaki, bo mi w ogóle to 3-4 dzieci się marzy, ale to pewnie nierealne w moim wieku i z moimi problemami zdrowotnymi. oby chociaż jedno bylo
Życzę Ci dużo szczęścia i gromadki dzieci
1
174974
Gość
Hej dziewczyny! Czy któraś będzie ciekawa takiego artykułu? Świeży niedawno wyszedł.
Stanowisko ekspertów Polskiego Towarzystwa Genetyki
Człowieka i Polskiego Towarzystwa Ginekologów
i Położników w sprawie zlecania i interpretacji wyników
badań pod kątem wariantów genetycznych w genie MTHFR
Stanowisko ekspertów Polskiego Towarzystwa Genetyki
Człowieka i Polskiego Towarzystwa Ginekologów
i Położników w sprawie zlecania i interpretacji wyników
badań pod kątem wariantów genetycznych w genie MTHFR
1
174974
Gość
To takim lekarskim językiem. Mama ginekolog napisze swój artykuł oparty na tym tekście tak aby taka zwykła kobieta, pacjentka wiedziała co i jak. Będzie też o nowych zaleceniach co do kwasu foliowego. Wszystko wam tu udostępnie.
Załączniki
-
Screenshot_2018-04-18-11-27-33-673_com.google.android.apps.docs.jpg105 KB · Wyświetleń: 536
-
Screenshot_2018-04-18-11-27-40-481_com.google.android.apps.docs.jpg93,6 KB · Wyświetleń: 531
-
Screenshot_2018-04-18-11-27-48-978_com.google.android.apps.docs.jpg93,7 KB · Wyświetleń: 539
-
Screenshot_2018-04-18-11-27-56-347_com.google.android.apps.docs.jpg42,2 KB · Wyświetleń: 539
reklama
ForgetMeeNot
U mnie dzisiaj 12dc, wczoraj na usg wyszło że wszystko pięknie pękło, ciałko żółte piękne, endometrium dorosło do 9,5mm(moze to 30 dag migdałów przez 3 dni) tylko dziwna sprawa z tym mniejszym pęcherzykiem... też musiał dorosnąć i pęknąć,bo nie było go w jajniku, ale nie było widoczne ciałko żółte, ale lekarz powiedział, że mimo wszystko jest szansa że owulacjia była z obu jajnikow także teraz czekanie....
@Fleur86 To dobre wiadomości [emoji846] trzymam kciuki w takim razie. Ja dzisiaj tez 12dc, jutro idę do gina i zobaczymy co mi powie.
Dziewczyny mam pytanie odnośnie śluzu. Kiedy powinien pojawiać się plodny jak białko przy 31-32 dniowych cyklach. J wczoraj miałam 11dc i duuuuuzo płodnego białkowego śluzu i zastanawiam się czy to nie za wcześnie....
@MatkaPolka85 gratuluje [emoji846][emoji846] rośnijcie zdrowo i spokojnie