MatkaPolka85
Fanka BB :)
tulę mocnoJade do mojej gin wlasnie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
tulę mocnoJade do mojej gin wlasnie
Zobaczysz,że jeszcze poukłada się po Twojej myśliDomyślam się że bywa ciężko z taką gromadką, ale to jest chyba warte wszelkich wyrzeczeńja myślę, że też miałabym pomoc od męża przede wszystkim, ale też od 2 dziadków i 2 babć spragnionych wnucząt
zawsze marzył mi się głośny dom pełen dzieci
choć teraz to tylko modlę się o jedno zdrowe dzieciątko, chociaż jedno
![]()
Koniecznie do lekarzaJuz po wszystkim.. zaczelam mega krwawic..
Dziewczyny poradzicie coś ... w sob miała być @ w pon zrobiłam test druga kreska jak niżej , wczoraj zadzwoniłam do lekarza ,żeby potwierdzić a pielęgniarka kazała mi już przyjść , to poszłam ,wypadał 4 tydz 5 d No i lekarka nic nie zobaczyła oprócz pogrubionego endometrium :-( nast wizyta za 3 tyg chyba zwariuje do tego czasu ;-(
Tak myślałam, ale już głupieję po prostu czasami. Dam znać co gin powiedział.Owu od pojawienia się śluzu płodnego możesz mieć nawet za 5 dni. Daj znać co Ci powie.
Też jestem ciekawa doktorka, ale stresuję się trochę tą wizytą. Po pierwsze czy tam wszystko jest ok, po drugie nie lubię chodzić do ginekologaCiekawa jestem jak Ci się spodoba doktorekprzemyśl sobie wszelkie pytania i go pytaj, on na wszystko odpowiada i fajnie wyjaśnia, takze na to odnośnie śluzu też go zapytaj. Co do śluzu płodnego u mnie to odkąd biorę te wszystkie leki to zanikł mi praktycznie zupełnie... nawet mąż się pytał co się dzieje
dziwna sprawa z tym u mnie. Nie było owulacji to był śluz, mam potwierdzona owulacje a jego prawie zero
licze, że gdzieś tam w środku jednak jest
a jak nie wyjdzie w tym cyklu to zamówię sobie ten żel conceive plus przez internet, bo w tym cyklu próbowałam stacjonarne go kupić, ale w żadnej aptece nie było
![]()
Rewelacyjna wiadomość : ) teraz tylko spokój i odpoczynekHej dziewczyny ja juz po wizycie malenstwo ma 1,38 cm a serduszko pieknie bije.wedlug om to 7t4d a wedlug usg 7 t 5d.jestem mega szczesliwa a tak sie balam ze nie zobacze serduszka.mileho dnia wam zycze i trzymam za was kciuki.
Nie nastawiaj się na najgorsze. Powtórz jutro test, może późno miałaś owu i beta jeszcze nie jest bardzo wysokaDodam ze w De niema czegoś takiego jak latanie na betę ;-( jutro powtórzę test ...
boje się ze : znowu biochemiczna lub pozamaciczna lub coś nie tak :-(((((
Hej. Nie martw sięna zapas. Też jestem w takiej samej sytuacji. Poszlam do lekarza od razu po tescie. Dostalam dupka i tyle. Tez endo powiekszone. Jeszcze wczesnie, powiedział żeby być dobrej myśli... ale ciężko żyć w takiej niepewności co będzie...Dziewczyny poradzicie coś ... w sob miała być @ w pon zrobiłam test druga kreska jak niżej , wczoraj zadzwoniłam do lekarza ,żeby potwierdzić a pielęgniarka kazała mi już przyjść , to poszłam ,wypadał 4 tydz 5 d No i lekarka nic nie zobaczyła oprócz pogrubionego endometrium :-( nast wizyta za 3 tyg chyba zwariuje do tego czasu ;-(