MatkaPolka85
Fanka BB :)
tulę mocnoJade do mojej gin wlasnie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
tulę mocnoJade do mojej gin wlasnie
Zobaczysz,że jeszcze poukłada się po Twojej myśliDomyślam się że bywa ciężko z taką gromadką, ale to jest chyba warte wszelkich wyrzeczeń ja myślę, że też miałabym pomoc od męża przede wszystkim, ale też od 2 dziadków i 2 babć spragnionych wnucząt zawsze marzył mi się głośny dom pełen dzieci choć teraz to tylko modlę się o jedno zdrowe dzieciątko, chociaż jedno
Koniecznie do lekarzaJuz po wszystkim.. zaczelam mega krwawic..
Dziewczyny poradzicie coś ... w sob miała być @ w pon zrobiłam test druga kreska jak niżej , wczoraj zadzwoniłam do lekarza ,żeby potwierdzić a pielęgniarka kazała mi już przyjść , to poszłam ,wypadał 4 tydz 5 d No i lekarka nic nie zobaczyła oprócz pogrubionego endometrium :-( nast wizyta za 3 tyg chyba zwariuje do tego czasu ;-(
Tak myślałam, ale już głupieję po prostu czasami. Dam znać co gin powiedział.Owu od pojawienia się śluzu płodnego możesz mieć nawet za 5 dni. Daj znać co Ci powie.
Też jestem ciekawa doktorka, ale stresuję się trochę tą wizytą. Po pierwsze czy tam wszystko jest ok, po drugie nie lubię chodzić do ginekologa i juz parę ładnych lat łaziłam tylko do babeczek muszę się przełamać A u Ciebie skoro były dwa pęcherzyki i dwa pękły to może bliźniaki w każdym razie już czekam na Twoje testowanieCiekawa jestem jak Ci się spodoba doktorek przemyśl sobie wszelkie pytania i go pytaj, on na wszystko odpowiada i fajnie wyjaśnia, takze na to odnośnie śluzu też go zapytaj. Co do śluzu płodnego u mnie to odkąd biorę te wszystkie leki to zanikł mi praktycznie zupełnie... nawet mąż się pytał co się dzieje dziwna sprawa z tym u mnie. Nie było owulacji to był śluz, mam potwierdzona owulacje a jego prawie zero licze, że gdzieś tam w środku jednak jest a jak nie wyjdzie w tym cyklu to zamówię sobie ten żel conceive plus przez internet, bo w tym cyklu próbowałam stacjonarne go kupić, ale w żadnej aptece nie było
Rewelacyjna wiadomość : ) teraz tylko spokój i odpoczynekHej dziewczyny ja juz po wizycie malenstwo ma 1,38 cm a serduszko pieknie bije.wedlug om to 7t4d a wedlug usg 7 t 5d.jestem mega szczesliwa a tak sie balam ze nie zobacze serduszka.mileho dnia wam zycze i trzymam za was kciuki.
Nie nastawiaj się na najgorsze. Powtórz jutro test, może późno miałaś owu i beta jeszcze nie jest bardzo wysoka będzie dobrze. Stres jest teraz kompletnie niewskazanyDodam ze w De niema czegoś takiego jak latanie na betę ;-( jutro powtórzę test ...
boje się ze : znowu biochemiczna lub pozamaciczna lub coś nie tak :-(((((
Hej. Nie martw sięna zapas. Też jestem w takiej samej sytuacji. Poszlam do lekarza od razu po tescie. Dostalam dupka i tyle. Tez endo powiekszone. Jeszcze wczesnie, powiedział żeby być dobrej myśli... ale ciężko żyć w takiej niepewności co będzie...Dziewczyny poradzicie coś ... w sob miała być @ w pon zrobiłam test druga kreska jak niżej , wczoraj zadzwoniłam do lekarza ,żeby potwierdzić a pielęgniarka kazała mi już przyjść , to poszłam ,wypadał 4 tydz 5 d No i lekarka nic nie zobaczyła oprócz pogrubionego endometrium :-( nast wizyta za 3 tyg chyba zwariuje do tego czasu ;-(