Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymam kciuki z całych sił!! Będzie dobrze! Musi! W tym samym laboratorium co za pierwszym razem robisz??Ja ostatni raz zrobilam bete.. juz mnie zyly bolą -.-
Dziś już lepiej? Ty nie jesteś niczemu winna. Zbieg okoliczności i tyle.... Myśle, że przegadacie temat raz jeszcze i będzie ok!Kochana wczoraj nie przeczytałam tego tekstu jak miałam doła a szkoda bo jest mega rozweselający.Cała prawda o facetach no i trochę o nas też...
@Alkihisa Witam Cię serdecznie.
Tym razem takTrzymam kciuki z całych sił!! Będzie dobrze! Musi! W tym samym laboratorium co za pierwszym razem robisz??
Trzymam szczególnie mocno!Ja ostatni raz zrobilam bete.. juz mnie zyly bolą -.-
Trzymam kciuki za super wynik bety! Musi być dobrze.Tym razem tak
Dzięki kochana.Dziś nadal miałam doła do momentu odebrania wyników wczorajszej bety.Dziś już lepiej? Ty nie jesteś niczemu winna. Zbieg okoliczności i tyle.... Myśle, że przegadacie temat raz jeszcze i będzie ok!