reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
To normalne, ja tez ciesze sie z kazdego pozytywa tu na forum, choc zadnej z dziewczyn nie znam osobiscie :) Haha ja tak co miesiac sobie obiecalam, a jak tylko przychodzilo 10dpo to testy szly w ruch hahaha :)
Tak odnośnie znajomosci osobistej. To dzisiaj jak rano wstałam wkurzona, stwierdziłam ze jeszcze się położę i spałam do 10:40 i śniłaś mi się :p. Że kazałaś mi do siebie zadzwonić w piątek jak po wizycie, bo będziesz się denerwowała :D a ja będę dopiero wieczorem :szok:. Skąd to się bierze, to nie wiem :p. W każdym razie zadzwoniłam do ciebie i mówiłam, że wszystko dobrze, że widziałam serduszko! Mam nadzieje, że sen się sprawdzi :).
Dobra dziewczyny, napisałam do swojego lekarza, ponieważ wczoraj juz praktycznie skończył mi się okres, tylko lekkie plamienie na brązowo (zaczął się w sobotę rano, a to jak na mnie nawet za krótko), test wczoraj znowu pokazał bladą kreskę, nawet jesli poroniłam, muszę sprawdzić czy wszystko z macicy uszło, może uda mi się dzisiaj z córą wyrwać zrobić badanie na poziom bety, dzis juz nie gorączkuje to spacer dobrze jej zrobi:rolleyes2::-D
Potwierdzam, tylko beta da jasn
Wybrałam się dziś na betę.Wynik jutro rano
Trzymam kciuki za wysoki wynik!
Jak robilam na poczatku to 120% po 48h.. a teraz z 4459 do 4492
Aga to bardzo prawdopodobne, że akurat w ciągu tych 72 h osiągnęło te 6000 i stad ten przyrost taki niski? Po 6000 tys wolniej przyrasta. W końcu wzrosnąć wzrosła! A spróbuj wpisać w ten kalkulator wartość tą jeszcze wcześniejszą i tą ostatnią? Daj znać ile procent wychodzi wtedy? I jeszcze koniecznie powtórz w tym samym laboratorium.

Tak odnośnie znajomosci osobistej. To dzisiaj jak rano wstałam wkurzona, stwierdziłam ze jeszcze się położę i spałam do 10:40 i śniłaś mi się :p. Że kazałaś mi do siebie zadzwonić w piątek jak po wizycie, bo będziesz się denerwowała :D a ja będę dopiero wieczorem :szok:. Skąd to się bierze, to nie wiem :p. W każdym razie zadzwoniłam do ciebie i mówiłam, że wszystko dobrze, że widziałam serduszko! Mam nadzieje, że sen się sprawdzi :).

Aga to bardzo prawdopodobne, że akurat w ciągu tych 72 h osiągnęło te 6000 i stad ten przyrost taki niski? Po 6000 tys wolniej przyrasta. W końcu wzrosnąć wzrosła! A spróbuj wpisać w ten kalkulator wartość tą jeszcze wcześniejszą i tą ostatnią? Daj znać ile procent wychodzi wtedy? I jeszcze koniecznie powtórz w tym samym laboratorium.
Duzo za malo pokazuje.. powinno byc kilkadziesiat tysiecy..

Ooo haha, jak mi miło :) w takim razie sen spelni sie w 100% i bedzie piekne serducho! :)

reklama
Koniecznie skonsultuj to szybko z lekarzem! Nie poddawaj się!! Ja trzymam mocno kciuki!!!

Cieszę się, że wszystko ok!

Ja też będę testować pod koniec miesiąca ;)tylko że ja 11dc mam dzisiaj, wczoraj pewnie była owulacja, dzisiaj wieczorem się dowiem bo idę to sprawdzić. Zastanawia mnie czy przy tak wczesnej owulacji po letrozolu jest na coś szansa?? Trzymam kciuki żeby u Ciebie te objawy to było TO:):tak:
To faktycznie szybko ta owulacje miałaś :)

Do góry