@penelope912 myślę, że dla spokoju powinnaś zrobić tą betę, bo tak cały czas będziesz się zastanawiać. Zdrówka dla córci
reklama
Ilma
Fanka BB :)
U mnie 15 dc, wczoraj temperatura skoczyła do 36,3 i tak jest nadal póki co, wczoraj pojawił się też piękny płodny śluz ( pierwszy raz od dłuższego czasu chyba po 3 miesiącach działa wiesiołek :-) ). :-)
To super bardzo się cieszę i życzę powodzenia :-) ja jestem miękka faja i jakoś mnie podłamało, co raz cięższe te starania. Moje wszystkie wyniki są idealne, więc lekarz wskazuje na partnera. Mąż ma mega stresująca pracę i raczej nic z tym nie da sie zrobić, a to mu pewnie pogarsza nasienie. może uda mu sie zrobić badania, ale jak zwykle nie ma czasu, a ja już nie mam siły go prosić :-( chociaż tez mu zależy
penelope912
Zaciekawiona BB
Dzieki tak zrobie@penelope912 myślę, że dla spokoju powinnaś zrobić tą betę, bo tak cały czas będziesz się zastanawiać. Zdrówka dla córci
Hej dziewczynki. Ja dziś w gorszym humorze. Dziś znów szpital, tym razem bóle krzyżowe i skurcze... A to dopiero 21 tc + 5d. Leżenie i leki.... Całe szczęście szyjka długa i zamknięta. Ale jestem załamana.
Dziewczyny będzie dobrze! Wszystko się ułoży!Kati trzymaj się! !
U mnie też z humorem gorzej, boje się jak sobie poradzę z 2 małych dzieci, boje się ze będzie jak z młodsza....
Boje się bo oprócz wzdęc i boli brzucha nie mam innych symptomów. ..
EklerkaDaria
Ja nie mówię, ze nie dorósł. Pewnie jest tak jak mówisz wstyd przed badaniem powinno rozwiązać jak pójdziesz mu „ pomóc” strach przed wynikiem też na pewno go powstrzymuje. Całe szczęście, że facetów wyleczyć można szybciej i to też powinno go uspokoić w tej kwestii. Pogadaj! Wierze, że uda się przekonać i zrobi te badania jak najszybciej no i będzie grzecznie brał tabletki! Trzymam kciuki!Dzięki za poemat wiesz to nie jest tak, że on nie dorosł. On bardzo chce być ojcem, wszystkie dzieci naszego rodzeństwa go uwielbiają, ma do nich podejście. On jest z tych czułych i kochanych facetów. I teraz też bardzo chce i wszystkie badania z krwi robi ale z tym nasieniem... Sama nie wiem, może faktycznie się wstydzi ... Albo tak bardzo zależy mu na dzieciach, że boi się dowiedzieć, że coś z nim jest nie tak... Chociaż ja myślę, że to faktycznie może od stresująceej pracy ta prolaktyna mu się podniosła i wystarczyłoby pobrać tabletki i już... Jeszcze z nim porozmawiam. Narazie działamy w tym cyklu Może faktycznie za bardzo się przejmuje, może nie jest wcale tak źle z tym nasieniem.
Może rzeczywiście jeszcze beta była w organiźmie... Zrób jutro betę, jeśli wzrosła to będzie wiadomo .Nie mialam stymulowanego cyklu, a skrzepy były, normalnie jak przy okresie, jutro zrobie test rano, jak wyjdzie to postaram sie bete zrobić, córe mam chora i nie wiem czy uda mi sie wyrwac, a ogolnie czuje sie dzisiaj mega bez sił, lekko boli mnie podbrzusze, ale nie mam skurczów macicy jak zwykle przy okresie, tylko boli brzuch
Leż kochana ile możesz i oszczędzaj się ile się da! A jak lekare tłumaczą te skurcze? Całe szczęście, że nic wam nie jest!Hej dziewczynki. Ja dziś w gorszym humorze. Dziś znów szpital, tym razem bóle krzyżowe i skurcze... A to dopiero 21 tc + 5d. Leżenie i leki.... Całe szczęście szyjka długa i zamknięta. Ale jestem załamana.
Leć na betę. Trzymam kciukiWitam drogie Panie! Staramy się z mężem o dziecko 3.03.18 miałam ostaniom miesiączkę a owulację 25.03.18 u lekarza byłam 4.04 na rutynowej co rocznej kontroli i powiedział że na ciąże to nie wygląda i ze okres wisi na włosku tymczasem od 2 dni mam okropne mdłości, biegunka, wahania nastroju płacz, radość, złość oraz pobolewanie w okolicy prawego jajnika. Miesiączki brak! Test tydzień temu negatywny sama nie wiem co myśleć.
Nic się nie bój i nie panikuj! Dasz radę! Objawów ja też żadnych nie mam, więc brak objawów o niczym nie świadczyKati trzymaj się! !
U mnie też z humorem gorzej, boje się jak sobie poradzę z 2 małych dzieci, boje się ze będzie jak z młodsza....
Boje się bo oprócz wzdęc i boli brzucha nie mam innych symptomów. ..
Pejti
Aktywna w BB
Choćby mój [emoji173] GRATULACJEZobacz załącznik 847059 to jest ten test z wczoraj
penelope912
Zaciekawiona BB
@Wiktorka88 O Obawy są normalne też tak miałam jak zaszłam w drugą ciąże, jak ją straciłam to miałam wyrzuty, że takie myśli miałam, a na objawy przyjdzie pora, najważniejszym objawem jest brak @ i wzrastająca beta
@EklerkaDaria w razie czego bym pomogła choć nie sądziłam że jest taka opcja Narazie dałam mu spokój, niech sobie wszystko przetrawi. Może faktycznie go trochę osaczylam... Tylko, że ja tak bardzo chce... I chce zeby to było jak najszybciej...
Przybij pione! Mój też ma stresujące pracę i też nie kwapi się na badanie nasienia. Cieszę się że chociaż z krwi wszystkie badania zrobił. Dzisiaj mnie nerwy już trochę poniosły, ale ochłonęłam i stwierdziłam, że będę powoli nad swoim pracować.To super bardzo się cieszę i życzę powodzenia :-) ja jestem miękka faja i jakoś mnie podłamało, co raz cięższe te starania. Moje wszystkie wyniki są idealne, więc lekarz wskazuje na partnera. Mąż ma mega stresująca pracę i raczej nic z tym nie da sie zrobić, a to mu pewnie pogarsza nasienie. może uda mu sie zrobić badania, ale jak zwykle nie ma czasu, a ja już nie mam siły go prosić :-( chociaż tez mu zależy
reklama
piorunem
Super!! Takie negatywne testy to ja rozumiem
Trzymam kciuki, jakoś tak dziwnie związana się z tobą czuje wiem, wiem, że to dziwnie brzmi
dużo przeszłaś i odnajduje trochę siebie w Twojej historii, dlatego mega, mega, mega kibicuje i Tobie i Twojemu malenstwu
A co do zęba to spytaj lekarza może czy teraz to robić? Chociaż jak boli to pewnie i tak trzeba będzie tylko pewnie bez znieczulenia?? Nie wiem jak to w ciąży rozwiązują?
Dają znieczulenie tylko inne. Ja zaczęłam leczyć ząbki w lutym i nie zdążyłam ponieważ okazało się za chwilę, że jestem w ciąży. Bez problemu kończę leczenie.