reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Biore pod uwage samoporonienie, ale czy przy takiej becie od srody by juz ona nie spadla? Poroniłam w styczniu i na wypisie ze szpitala widzialam ze mialam bete ponad 1000 jeszcze w trakcie, po 5 dniach dostalam normalnego okresu czyli beta byla juz 0, a krwawie od wczoraj wiec beta juz powinna spasc, już sie nie nastawiam na nic dobrego
Idź do lekarza jak najszybciej i naświetl mu sprawę to może on Ci coś wyjaśni.

reklama
Zrobie jutro test rano jak coś wyjdzie to bete powtórze.
Mi chodziło raczej ze ta beta z 1000 spadla w 5 dni do 0 :)
A jak mialam w srode 2,12 to w sobote czy nawet dzisiaj nie powinno wyjsc nic wg mnie
Mi w sierpniu jak robiłam test dzień przed poronieniem nie pokazał ciąży, po tygodniu jak jeszcze miałam plamienia co mi się nie zdarza zrobiłam test i wyszedł pozytywny z będą na drugi dzień 28 i na trzeci dzien 31, więc mimo poronienia mi jeszcze rosła. Spadać zaczęła dopiero po półtora tygodnia do poronienia. Każdy organizm inny.

Dzięki Kochana! Ja idę jeszcze raz we wtorek i coraz bardziej go lubię. Gościo ma super pamięć. Bez otwierania karty pamiętał co ustaliliśmy ostatnim razem, w szoku byłam. Może kiedyś spotkamy się w poczekalni, jeśli też zdecydujesz się u niego zostać;) a co do tego cyklu to nie spisuje go na straty, ale hiperoptymizm mi chyba trochę opadł;)
Bardzo możliwe, że możemy się kiedy spotkać w poczekalni, mam nadzieję, że już nie jako starające a oczekujące :) A jeśli chodzi o facetów to oni chyba tak mają. Mój czasem też się najeży na jakiś mój pomysł , czy propozycje i potrzebuje czasu żeby to sobie przemyśleć i przegryźć wewnętrznie. Może i Twój potrzebuje czasu....

@EklerkaDaria mam nadzieję, że pięknie pęknie. Kciuki zaciśnięte za wizytę, tylko proszę się nie stresować

Witam drogie Panie! Staramy się z mężem o dziecko 3.03.18 miałam ostaniom miesiączkę a owulację 25.03.18 u lekarza byłam 4.04 na rutynowej co rocznej kontroli i powiedział że na ciąże to nie wygląda i ze okres wisi na włosku tymczasem od 2 dni mam okropne mdłości, biegunka, wahania nastroju płacz, radość, złość oraz pobolewanie w okolicy prawego jajnika. Miesiączki brak! Test tydzień temu negatywny sama nie wiem co myśleć.
Biegnij na betę. Wygląda obiecująco.... :)

Hej dziewczynki. Ja dziś w gorszym humorze. Dziś znów szpital, tym razem bóle krzyżowe i skurcze... A to dopiero 21 tc + 5d. Leżenie i leki.... Całe szczęście szyjka długa i zamknięta. Ale jestem załamana.
Wiem, że w takiej sytuacji to ciężko ale postaraj się nie stresować. Odpoczywaj....

Hej dziewczyny. U mnie dzisiaj 6 dc, wzielam ostatnią tabletke aromka. Mam pytanie, nie wiecie czy letrozol moze podnosić temperaturę? W 1 dc rano, jeszcze zanim zaczelam krwawic mialam 36,9, pozniej nie mierzylam, dopiero dzisiaj ale znowu mam 36,9 a to zdecydowanie za wysoko jak na I fazę. Zobaczę czy jutro spadnie, ale zastanawia mnie to. Kto może niech pomoze
emoji8.png
Ja w tym cyklu jeśli chodzi o temperaturę to w 1dc miałam 36,9 i w 7 dc też 36,9 a pozostałe dni 36.6 i 36,7 także może czasem zdarzają się takie wyskoki...

Witam dziewczynki,znów tyle zaległości mam w czytaniu.Za chwilkę wezmę się za czytanie a tym czasem Wam coś pokażę...Pierwszy test zrobiłam już w 23 dniu cyklu lecz kreska była ledwo widoczna Zrobiłam go tak z ciekawości po tym jak dzieci i mąż mi zasugerowali że testu chyba robić nie trzeba będzie po tym jak kluski na parze z jogurtem leśnym zagryzałam boczkiem..;)
To dzisiejszy test; w 25 dniu cyklu

Załączniki

• test.jpg
    test.jpg
    84,9 KB · Wyświetleń: 121
Witam dziewczynki,znów tyle zaległości mam w czytaniu.Za chwilkę wezmę się za czytanie a tym czasem Wam coś pokażę...Pierwszy test zrobiłam już w 23 dniu cyklu lecz kreska była ledwo widoczna Zrobiłam go tak z ciekawości po tym jak dzieci i mąż mi zasugerowali że testu chyba robić nie trzeba będzie po tym jak kluski na parze z jogurtem leśnym zagryzałam boczkiem..;)
Gratulacje!!! Ale wysyp kreseczek

Gratulujespokojnej ciazy zycze.

reklama
Gratulacje!!!! Super wiesci z rana! Rośnijcie zdrowo! :)
Jak tak dalej pójdzie to nam forum upadnie;) i oby tak było! Albo zmienimy tytul;) zaciskam kciuki niech passa trwa dalej!!!!

Do góry