reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Biore pod uwage samoporonienie, ale czy przy takiej becie od srody by juz ona nie spadla? Poroniłam w styczniu i na wypisie ze szpitala widzialam ze mialam bete ponad 1000 jeszcze w trakcie, po 5 dniach dostalam normalnego okresu czyli beta byla juz 0, a krwawie od wczoraj wiec beta juz powinna spasc, już sie nie nastawiam na nic dobrego
Idź do lekarza jak najszybciej i naświetl mu sprawę to może on Ci coś wyjaśni.

reklama
Zrobie jutro test rano jak coś wyjdzie to bete powtórze.
Mi chodziło raczej ze ta beta z 1000 spadla w 5 dni do 0 :)
A jak mialam w srode 2,12 to w sobote czy nawet dzisiaj nie powinno wyjsc nic wg mnie
Mi w sierpniu jak robiłam test dzień przed poronieniem nie pokazał ciąży, po tygodniu jak jeszcze miałam plamienia co mi się nie zdarza zrobiłam test i wyszedł pozytywny z będą na drugi dzień 28 i na trzeci dzien 31, więc mimo poronienia mi jeszcze rosła. Spadać zaczęła dopiero po półtora tygodnia do poronienia. Każdy organizm inny.

Dzięki Kochana! Ja idę jeszcze raz we wtorek i coraz bardziej go lubię. Gościo ma super pamięć. Bez otwierania karty pamiętał co ustaliliśmy ostatnim razem, w szoku byłam. Może kiedyś spotkamy się w poczekalni, jeśli też zdecydujesz się u niego zostać;) a co do tego cyklu to nie spisuje go na straty, ale hiperoptymizm mi chyba trochę opadł;)
Bardzo możliwe, że możemy się kiedy spotkać w poczekalni, mam nadzieję, że już nie jako starające a oczekujące :) A jeśli chodzi o facetów to oni chyba tak mają. Mój czasem też się najeży na jakiś mój pomysł , czy propozycje i potrzebuje czasu żeby to sobie przemyśleć i przegryźć wewnętrznie. Może i Twój potrzebuje czasu....

@EklerkaDaria mam nadzieję, że pięknie pęknie. Kciuki zaciśnięte za wizytę, tylko proszę się nie stresować

Witam drogie Panie! Staramy się z mężem o dziecko 3.03.18 miałam ostaniom miesiączkę a owulację 25.03.18 u lekarza byłam 4.04 na rutynowej co rocznej kontroli i powiedział że na ciąże to nie wygląda i ze okres wisi na włosku tymczasem od 2 dni mam okropne mdłości, biegunka, wahania nastroju płacz, radość, złość oraz pobolewanie w okolicy prawego jajnika. Miesiączki brak! Test tydzień temu negatywny sama nie wiem co myśleć.
Biegnij na betę. Wygląda obiecująco.... :)

Hej dziewczynki. Ja dziś w gorszym humorze. Dziś znów szpital, tym razem bóle krzyżowe i skurcze... A to dopiero 21 tc + 5d. Leżenie i leki.... Całe szczęście szyjka długa i zamknięta. Ale jestem załamana.
Wiem, że w takiej sytuacji to ciężko ale postaraj się nie stresować. Odpoczywaj....

Hej dziewczyny. U mnie dzisiaj 6 dc, wzielam ostatnią tabletke aromka. Mam pytanie, nie wiecie czy letrozol moze podnosić temperaturę? W 1 dc rano, jeszcze zanim zaczelam krwawic mialam 36,9, pozniej nie mierzylam, dopiero dzisiaj ale znowu mam 36,9 a to zdecydowanie za wysoko jak na I fazę. Zobaczę czy jutro spadnie, ale zastanawia mnie to. Kto może niech pomoze
emoji8.png
Ja w tym cyklu jeśli chodzi o temperaturę to w 1dc miałam 36,9 i w 7 dc też 36,9 a pozostałe dni 36.6 i 36,7 także może czasem zdarzają się takie wyskoki...

Witam dziewczynki,znów tyle zaległości mam w czytaniu.Za chwilkę wezmę się za czytanie a tym czasem Wam coś pokażę...Pierwszy test zrobiłam już w 23 dniu cyklu lecz kreska była ledwo widoczna Zrobiłam go tak z ciekawości po tym jak dzieci i mąż mi zasugerowali że testu chyba robić nie trzeba będzie po tym jak kluski na parze z jogurtem leśnym zagryzałam boczkiem..;)
To dzisiejszy test; w 25 dniu cyklu

Załączniki

• test.jpg
    test.jpg
    84,9 KB · Wyświetleń: 116
Witam dziewczynki,znów tyle zaległości mam w czytaniu.Za chwilkę wezmę się za czytanie a tym czasem Wam coś pokażę...Pierwszy test zrobiłam już w 23 dniu cyklu lecz kreska była ledwo widoczna Zrobiłam go tak z ciekawości po tym jak dzieci i mąż mi zasugerowali że testu chyba robić nie trzeba będzie po tym jak kluski na parze z jogurtem leśnym zagryzałam boczkiem..;)
Gratulacje!!! Ale wysyp kreseczek

Gratulujespokojnej ciazy zycze.

reklama
Gratulacje!!!! Super wiesci z rana! Rośnijcie zdrowo! :)
Jak tak dalej pójdzie to nam forum upadnie;) i oby tak było! Albo zmienimy tytul;) zaciskam kciuki niech passa trwa dalej!!!!

Do góry