reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Trzymam kciuki za wszystkie testujace dzis!!!
emoji173.png

Ja dzis powtorzylam, znow blada kreska. Najgorsze jest to ze mieszkam za granica i moja niedoczynność tarczycy kontroluje lekarz w DE. Dzwonilam. Kazal mi sprawdzic jutro tsh. Dziewczyny co powinnam jeszcze sprawdzic? Progesteron?
Tsh i Ft 4. Progesteron tez jesl
Hej dziewczyny.
Na początku gratulacje dla tych co zobaczyly 2 kreski:)

Dawno mnie tu nie byloo opowiadajcie co u was?
Jak mija ciąża ?
Jak znosicie ta pogodę. ?
U.mnie ah.. duzoo się działo w końcu się doczekałam aż mój facet się oświadczy
Z ciążą dobrze znów prawdopodobnie
chłopak . Jedynie co mnie meczy szczególnie w sklepie to zawroty głowy i.to.straszne..
gratulacje wielkie z okazji zaręczyn! Przyciśnij narzeczonego może zmieni zdanie i zrobicie ślub dwa w jednym. Super ze chłopak rośnie! Tez chce dziewczynkę, ale czuje ze to tylko moje marzenie. Zobaczymy! Czuje się narazie swietnie!

reklama
Do lekarza idź jak najbardziej, testy zrób, a nawet jak się druga kreska nie pojawi to zaznacz lekarzowi, że możesz być w ciąży, żeby dał odpowiedni antybiotyk. A tymczasem idź do apteki i spraw sobie maść TriBiotic czy jakoś tak. To jest maść z antybiotykiem bez recepty, lub po prostu rób okłady z rumianku.

Dzięki za odpowiedź, a wodą utlenioną myślisz można przemywać?

Wiem, sama to przerabialam tylko w styczniu to jakoś olalam i się udało
emoji5.png
. Bo wiesz że teraz nic nie stoi na przeszkodzie żeby się udało
emoji5.png
. Ja mam kolejną wizytę u gin 26 kwietnia. Będę go molestowac dalej o płeć czy już coś tam widzi
emoji14.png
. Podświadomie jednak czuję że to chlopak. Ciągle mówię do brzucha w rodzaju męskim
emoji14.png
. Czuję się bardzo dobrze. Zaczynam mieć co raz więcej energii. Chociaż co raz szybciej się męczę
emoji14.png
i muszę robić sobie przerwy. Poziom cukru już się ustabilizowal, wreszcie dopasowalam dawkę insuliny
emoji5.png
. A za Ciebie i każdą dziewczyne na forum mocno trzymam kciuki i dziękuję że pytasz co u mnie
emoji5.png
Tez marzy mi się dziewczynka ;). Dobrze ze cukier ci się unormował. Zobaczymy czy nie będę tego tez przechodzić.
No a ja dziś w nocy do szpitala pojechałam. Taki ból po lewej stronie brzucha całą noc że głowa mała. Dobrze, że Majka cały czas się wierciła to przynajmniej o nią byłam spokojna. No i Pani doktor anioł jeszcze raz potwierdziła płeć :)
Ja już całe szczęście w domu, chociaż chcieli mnie zatrzymać na obserwacji

Sent from my NEM-L21 using Forum BabyBoom mobile app
Dobrze, ze to nic groźnego. Może rzeczywiście młoda się na coś ułożyła i stad te bóle.
To glupie pytanie chyba.. ale jak wyszedl mi cien cienia na teście to ktory to mogl byc dzien/tydzien ciazy?
Już odpisałam, 12-14 . Ale nie zamartwiaj się na zapas! Trzymam kciuki i wierze ze wszystko będzie dobrze!
Dziewczyny dzisiejsza beta 13000, przyrost o 50%. Jestem przerazona, choc przeczytalam ze przy poziomie bety powyzej 6000 wzrost zwalnia.
Umowilam sie na dzisiaj na 16.40 na usg. Blagam was o trzymanie za nas kciukow, powoli dostaje do glowy :(
Trzymam mocno! ✊✊✊ Może rzeczywiście ma prawo zwalniac. Bądź dobrej myśli!

Ostatnia edycja:
Dziewczyny dzisiejsza beta 13000, przyrost o 50%. Jestem przerazona, choc przeczytalam ze przy poziomie bety powyzej 6000 wzrost zwalnia.
Umowilam sie na dzisiaj na 16.40 na usg. Blagam was o trzymanie za nas kciukow, powoli dostaje do glowy :(
Kochana porzadny kop Ci sie nalezy bo nie potrzebnie sie nakrecasz. Napewno wszystko jest dobrze.
Na usg umowilas sie do naszego doktorka?

reklama
Bolały od poronienia w sierpniu ale tak w miare znośnie, czasami tylko czułam dyskomfort. W sumie chyba to zaczęłam coś czuć około owulacji w lipcu. Ale w tym tygodniu to przesadziły. Jak byłam na anty to nic nie bolało. A jestem 5 lat po usunięciu.
No to obserwuj czy bedzie Cie bolec czesciej i jak cos to do lekarza.

Do góry