Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Na pewno jest duuuuuzo mlodszy. Moze nawet 3-4 tyg.. wiec nie trace nadziei :-)@Dagaa11 dziewczyny dobrze piszą, nie świruj
@aga6 trzymam kciuki, żeby kropek sie dobrze rozwijał, może jest młodszy niż lekarz liczy z OM?
@Kasienka3b ależ ładnie wyglądasz na tym zdjęciu!
A co jeszcze na plus, to to ze nie szczypie jak na ranę się psika . Dla dziecka super sprawa! Też mam go zawsze w apteczce. Teściowa ( położna) również stosuje go przy noworodkach do pępusiaTo bardzo dobry srodek bakteriobojczy do ran pooperacyjnych i urazowych.stosowalam go po szyciu głowy mojego synka jak sie przewrocił w szkole.pielegniarki z oddzialu chirurgicznego powiedzialy ze lepszego srodka odkazajacego bez recepty sie nie dostanie.od tamtej pory zawsze mam go w apteczce domowej.
I widzisz, nie trzeba było tych 3mm szczęścia stresować! Bardzo się cieszę, że wszystko jest ok.Dziewczyny ja po wizycie. Ciąża ok tydzień mlodsza niz wynika z ostatniej miesiączki beta rosnie pieknie- informacja potwierdzona przez lekarza: beta powyzej 6000 znacznie zwalnia i nie ma szansy na przyrost taki jak wczesniej.
Widziałam cale 3mm szczęścia z migającym serduszkiem!!!! Kolejna wizyta u tego pana doktora 11 maja, ale we wtorek mam jeszcze wizyte u mojego doktora. I pozniej zadecyduje u ktorego zostane moje szczescie siega zenitu!! Zobacz załącznik 846467
Wiem, juz wiem! Juz nie stresuje ani 3mm ani siebie juz zupelny chill. Tym bardziej, ze od dzisiaj siedze na L4I widzisz, nie trzeba było tych 3mm szczęścia stresować! Bardzo się cieszę, że wszystko jest ok.
A dziekuje Poprzedni avatar sie mi znudzil wiec wkleilam nowy.@Kasienka3b ależ ładnie wyglądasz na tym zdjęciu!
Koniecznie cos zjedz bo moze Ci byc slabo od nie jedzenia.@Dagaa11 świetna wiadomość :-) wiedziałam że będzie dobrze, spokoju teraz więcej!
U mnie 27dc @ brak, ale czune się fatalnie, brzuch ćmi i kłuje czasem, piecze mnie twarz takie gorąco czuję i mam wrażenie jakbym pijana chodziła, nie jadłam od rana i jakoś nie mam siły podnieść się z łóżka :-(