reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Hello witam dzis 12dc. Ten cykl jakos bardzo mi sie dluzy jak tyle pozytywow a ja jeszcze musze czekac i to sporo.
U mnie pogoda dosc nie przyjemna,pochmurno i rano padalo wiec nastroj tez do konca nie fajny.
Ale kazdej z nas zycze milego dnia i pozytywnych testow:)
Kasiu a robisz testy owulacyjne, bo mialas sprobowac? :)
Wyniki będą kolo 18 lub w poniedziałek ale kupiłam test i zamierzam go zrobić zaraz po powrocie do domu
Trzynam kciuki!!! Sikaj na test i pokaz zdjecie, ale wyczuwam dwie kreski :*

A ja juz po becie, ostatniej, wiecej robix niebede bo we wtorek wizyta. Trzymajcie kciuki, dam znsc jak odbiore wynik :)

reklama
Dziewczyny proszę o pomoc bo to mój pierwszy cykl z mierzeniem temperatury :-) od końca mojego pseudo okresu (bardzo skąpy jak nigdy) temperatura wynosiła 35,9-36,0 dzisiaj skoczyła na 36,2 to jest 13 dc cykle ogólnie 28-30 dniowe ten ostatni tylko 40 dni szyjka od dwóch dni wysoko miękka otwarta ale sśluzu płodnego brak. ... cały czas jest biały i nierozciągliwy tylko taki bardziej jak "biała woda" jak myślicie jest szansa na owulacje? Wiem że po takim jednorazowym skoku ciężko stwierdzić ale już tak bym chciała wiedzieć:-) ten cykl opuściłana starania a skupiam ssię na obserwacji cyklu i czekam na wizytęu gginekologa żeby coś poradził na podwyższoną prolaktyne. .....

Najważniejsze żeby śluz zmienił się na gorszy jeszcze przed skokiem. Ale i tak musisz poczekać na trzecią albo czwartą wyższą temp żeby mieć pewność owu. A sprawdzasz śluz przy szyjce czy na zewnątrz? Bo może był lepszy w środku?

Proszę trzymać kciuki jestem w laboratorium
Trzymamy! :)

Hello witam dzis 12dc. Ten cykl jakos bardzo mi sie dluzy jak tyle pozytywow a ja jeszcze musze czekac i to sporo.
U mnie pogoda dosc nie przyjemna,pochmurno i rano padalo wiec nastroj tez do konca nie fajny.
Ale kazdej z nas zycze milego dnia i pozytywnych testow:)
Tak mój mąż to się śmieje, że do tej pory żyliśmy aby do piątku, a teraz jeszcze doszło nam: aby do owu, aby do końca cyklu... ;):D:p

Trzymam kciuki za wszystkie testujace dzis!!! [emoji173]
Ja dzis powtorzylam, znow blada kreska. Najgorsze jest to ze mieszkam za granica i moja niedoczynność tarczycy kontroluje lekarz w DE. Dzwonilam. Kazal mi sprawdzic jutro tsh. Dziewczyny co powinnam jeszcze sprawdzic? Progesteron?

reklama
Najważniejsze żeby śluz zmienił się na gorszy jeszcze przed skokiem. Ale i tak musisz poczekać na trzecią albo czwartą wyższą temp żeby mieć pewność owu. A sprawdzasz śluz przy szyjce czy na zewnątrz? Bo może był lepszy w środku?
Ja w tym cyklu nie mialam wogole sluzu. W wielka sobote zauwazylam przezroczysta kuleczke na bieliznie ktora jak wzielam w palce rozciagala sie. Stwierdzilam ze to chyba TERAZ. No i chyba sie udalo [emoji6][emoji6][emoji6][emoji173] takze czasem nawet jak nie ma sluzu albo jest inny to owu moze sie pojawic. Na to chyba nie ma reguły [emoji16]

Do góry