reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
@Asieeek @Velvetka Ja nadal KP syna na wieczór i w nocy. No i zdarza się też w dzien jak wracam z pracy to mnie dręczy :p I mam tak rozjechane cykle. Przed ciążą były ok 28 do 30 dni. A czy owu występuje hmmm... odczuwam bóle jajników jak by coś się tam działo :p plan mam taki że jeśli nie uda się zaskoczyć do wakacji( A pewnie tak bedzie:oops:) to w lipcu mam zamiar się wybrac do mojego gina I niech tam podejrzy co się u mnie dzieje:happy2:

reklama
Dziewczyny proszę o pomoc bo to mój pierwszy cykl z mierzeniem temperatury :-) od końca mojego pseudo okresu (bardzo skąpy jak nigdy) temperatura wynosiła 35,9-36,0 dzisiaj skoczyła na 36,2 to jest 13 dc cykle ogólnie 28-30 dniowe ten ostatni tylko 40 dni szyjka od dwóch dni wysoko miękka otwarta ale sśluzu płodnego brak. ... cały czas jest biały i nierozciągliwy tylko taki bardziej jak "biała woda" jak myślicie jest szansa na owulacje? Wiem że po takim jednorazowym skoku ciężko stwierdzić ale już tak bym chciała wiedzieć:-) ten cykl opuściłana starania a skupiam ssię na obserwacji cyklu i czekam na wizytęu gginekologa żeby coś poradził na podwyższoną prolaktyne. .....

Hello witam dzis 12dc. Ten cykl jakos bardzo mi sie dluzy jak tyle pozytywow a ja jeszcze musze czekac i to sporo.
U mnie pogoda dosc nie przyjemna,pochmurno i rano padalo wiec nastroj tez do konca nie fajny.
Ale kazdej z nas zycze milego dnia i pozytywnych testow:)

reklama
Hello witam dzis 12dc. Ten cykl jakos bardzo mi sie dluzy jak tyle pozytywow a ja jeszcze musze czekac i to sporo.
U mnie pogoda dosc nie przyjemna,pochmurno i rano padalo wiec nastroj tez do konca nie fajny.
Ale kazdej z nas zycze milego dnia i pozytywnych testow:)
Doczekasz się zobaczysz. A dłuży się bo myślisz o tym i tak bardzo czekasz na efekty [emoji5]. Ja tak mam na tydzień przed wizytą u gina. Niemiłosiernie wtedy mi się dłuży gdyby nie detektor w domu to chyba bym odchodzila od zmysłów. Chociaż nic złego się nie dzieję. U mnie też jakaś ta pogoda nieciekawa raz słońce raz jest pochmurno.

Do góry