Wiktorka88 O
Fanka BB :)
A kiedy powinnaś dostać @??Zobacz załącznik 846229 robiony popołudniu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A kiedy powinnaś dostać @??Zobacz załącznik 846229 robiony popołudniu
A jakie masz wątpliwości co do euthyroxu, bo przeoczyłam temat?U mnie też bóle jak na @ ... jutro jadę na betę. Nie wiem tylko co robić z tym eutyroxem czy brać czy przerwać? Jutro to będzie dopiero 3 dzień jak biorę. Niestety nie mogłam dodzwonić się do mojego gina
JutroA kiedy powinnaś dostać @??
Mój najdłuższy w ostatnim roku to 44. Jakby nie było to długie cykle i sporo szans mniej przez to mamy.Mam tak samo, albo i dłużej bo ostatni trwał 56.
Ja przed ciążą to nie zwracałam uwagi kiedy i co ile mam okres, ale raczej były też długaśne, nawet mi to było wtedy na rękę, bo się nie staraliśmy. Zabezpieczać też się nie zabezpieczaliśmy. Była wpadka, a teraz mam tak samo. Czyli raczej długie.Dziewczyny ja przed pierwszą ciążą miałam cykle mega nierówne i bardzo długie, do tego mąż wyjazdowy i ciężko było wogóle przewidzieć kiedy owulacja i tak zwykle przyjeżdżał i dostawałm okres, czyli wogole niepłodne dni, kiedyś wkońcu stwierdziłam, że już nic nie będę liczyła bo się niedolicze i dałam sobie spokój, i wyszła córa, obecnie 4 lata a staraliśmy się chyba ze dwa lata, lekarz mówił, że bez monitoringu owulacji się nie obędzie, a jednak po ciąży z kolei mam wszystko tak równo jak w zegarku, co 4 tygodnie, ten sam dzień i nawet ta sama pora
Eutyrox bierzesz? Czyli problemy z tarczycą. Nie przerywaj, bo w ciąży to lekarze nawet zwiększają dawkę.U mnie też bóle jak na @ ... jutro jadę na betę. Nie wiem tylko co robić z tym eutyroxem czy brać czy przerwać? Jutro to będzie dopiero 3 dzień jak biorę. Niestety nie mogłam dodzwonić się do mojego gina