reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
@Fleur ja też dzisiaj 4dc :) powiedziałabym, że idziemy łeb w łeb :) czekam z utęsknieniem na drugą fazę cyklu i na 19.04 na wizytę u gina. Z polecenia od 2 zachwyconych kolezanek, podobno jakiś mega, ale facet, a ja nie lubię facetów ginekologów, a jak Wasze odczucia?
Nie to, że ten sam dzień cyklu to i to samo miasto kochana:);)zaraz się okaże, że mamy tego samego ginekoga:p czy jego inicjały to K. W ??
Ma się dobrze, zachowuje się jak przed całym porodem, je, pije, przytula się i biega na dworze. Czyli jest dobrze. Nawet gruczoły jej zanikają. ;)
To cieszę się, ja to uwielbiam zwierzęta i strasznie przeżywam jak im się coś dzieje. A jak ktoś chce żebym ryczała na filmie to najlepiej mi puścić film ze zwierzatkami;)

Mam pytanie czy są tu dziewczyny ktore wspomagaja swoich mężczyzn Androvitem?
Ja bym swojego chciała, ale przez to podwyższone żelazo odmawia współpracy ;) i nie chce nic łykać...
Ja z kolei zastanawiam się nad tym żelem conceive plus, jak dobrze kojarzę to @EklerkaDaria używała go w tym cyklu??? ;) i coraz bardziej mnie korci żeby spróbować :p:D

Dziewvzynu tylko informuje ze moj maluszek umarl w nocy z wczoraj na dzis :( w weekend kaza przyjsc urodzic martwe malenstwo. Swiat sie zawalil.
Wspolczuje:( nie ma nic gorszego na świecie niż śmierć dziecka:( trzymaj się kochana. Pomodlę się dzisiaj w intencji Twojej i Twojego Aniołka.

reklama
Do góry