reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Hej ja dzisiaj 4 dc od wczoraj biorę ten letrozol no i właśnie ... Chyba nam dziwny objaw, albo to zbieg okoliczności, choć wątpię. Jakaś godzinę po wzięciu tabletki zaczyna mnie modlić i ogólnie jakoś tak dziwnie mi słabo, może masakry nie ma idzie to wytrzymać, ale fajne też to nie jest. Zobaczę czy po wieczornej tabletce znowu tak będzie. Miała któraś z was coś takiego?

@Migdalove jak tam Twoja koteczka?

Dobrze, że macie takie małe dawki euthyroxu, ja biorę 100 i aż boję się pomyśleć, bo przecież w ciąży trzeba dawkę zwiększać...
Ma się dobrze, zachowuje się jak przed całym porodem, je, pije, przytula się i biega na dworze. Czyli jest dobrze. Nawet gruczoły jej zanikają. ;)

reklama
Witaj! [emoji813] Na pierwszej stronie prowadzimy tabelkę, możesz się sama do niej dopisać, lub jeśli chcesz to zrobię to za ciebie. :)
Owocnych starań! [emoji813] Obyś jak najszybciej zobaczyła grube dwie kreski. :)

@Migdalove, miałabym ogromną prośbę. dopisałabyś mnie, bo ja to tego nie ogarnę niestety? :(

@nick - wiadomo :)
Imię, wiek, miasto: Ania, 34, Lublin
Data następnej @ 08.05
Dzieci|: brak

Ostatnia edycja:
Zaniedbalam Was.. ale jakos ostatnio nie mam czasu :-(
Tym ktorym sie przez ten czas udalo zobaczyc II kreski gratuluje a za reszte trzymam mocno kciuki!

Heloł! Dziewczynki :happy2: synek drzemie, ogarnelam troszkę mieszkanie I mam chwilę dla siebie. Odczuwam okropny dyskomfort na jelitach, ostatni raz mnie tak na początku ciąży bolało. Hmm... Nie chce się nie potrzebnie nakrecac :p espumisan aż musialam zarzucić... niech to przejdzie :o

reklama
Do góry