Wiktorka88 O
Fanka BB :)
Ja tez mam 25
Tylko szyjka może się obniżyć nawet kilka godzin przedc@
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dokładnie! Dobra uwaga!Ja tez mam 25
No ja w listopadzie mialam prawie 6 i dzis robilam kontrole czy spada.2.60 ale po ft3 i ft4 wszystko idealnie tylko samopoczucie do dupy włosy wylatuja itp
To daj znać po wynikach. Ja mam zrobić pod koniec maja. No zobaczymyNo ja w listopadzie mialam prawie 6 i dzis robilam kontrole czy spada.
Co do wlosow to ja tez mam masakre. Garsciami mi wychodza:/
Cześć dziewczyny, przychodzę tu za koleżankami ze Staraczek 2017.
Krótko o mnie: mam 30 lat, w czerwcu zeszłego roku postanowiliśmy z mężem zrezygnować z zabezpieczania się.
W grudniu w 7 cyklu udało się zajść w ciążę, niestety okazała się pozamaciczna. Wróciłam więc w styczniu bez jednego jajowodu. Wówczas też postanowiliśmy zrobić sobie przerwę do maja ze względu na kolidujące plany. Seksy były ale z omijaniem dni płodnych szerokim łukiem... aż do tego cyklu.
Złamałam się po tym, jak zrobiłam test ovu i okazał się być pozytywny. I trafił się jeden spontaniczny raz w najbardziej płodnym dniu.
Szansa jest co prawda minimalna ale nie wiem, jak zareaguję na ewentualny pozytyw. Z jednej strony ekscytuję się jak dziecko, bo brakowało mi tych emocji od grudnia, z drugiej - nie chcę komplikować planów (opłacona wycieczka z dość męczącym programem zwiedzania).
W tej chwili jestem na etapie ekscytacji, najwyżej martwić się będę później. Cześć!
Cześć agrafka07 [emoji846] życzę w takim razie zakończenia cyklu w sposób najlepszy dla Ciebie [emoji846] kiedy starania pełna para? [emoji846]
Witaj! [emoji813] Na pierwszej stronie prowadzimy tabelkę, możesz się sama do niej dopisać, lub jeśli chcesz to zrobię to za ciebie.Cześć dziewczyny, przychodzę tu za koleżankami ze Staraczek 2017.
Krótko o mnie: mam 30 lat, w czerwcu zeszłego roku postanowiliśmy z mężem zrezygnować z zabezpieczania się.
W grudniu w 7 cyklu udało się zajść w ciążę, niestety okazała się pozamaciczna. Wróciłam więc w styczniu bez jednego jajowodu. Wówczas też postanowiliśmy zrobić sobie przerwę do maja ze względu na kolidujące plany. Seksy były ale z omijaniem dni płodnych szerokim łukiem... aż do tego cyklu.
Złamałam się po tym, jak zrobiłam test ovu i okazał się być pozytywny. I trafił się jeden spontaniczny raz w najbardziej płodnym dniu.
Szansa jest co prawda minimalna ale nie wiem, jak zareaguję na ewentualny pozytyw. Z jednej strony ekscytuję się jak dziecko, bo brakowało mi tych emocji od grudnia, z drugiej - nie chcę komplikować planów (opłacona wycieczka z dość męczącym programem zwiedzania).
W tej chwili jestem na etapie ekscytacji, najwyżej martwić się będę później. Cześć!