MatkaPolka85
Fanka BB :)
@Niespełniona łoooo! gratuluję.Wstawiaj fotkę teściora..daj się napatrzeć
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wrzuce rano z powtorki, bo jakos nie dowierzam jeszcze.. po niemal 2 latach starań@Niespełniona łoooo! gratuluję.Wstawiaj fotkę teściora..daj się napatrzeć
Ale skoro tylko raz jesteś na monitoringu, to wiecie tylko czy jest pęcherzyk a czy pęka? Tego nie sprawdza? Trzymam kciuki za męża wyniki!Mi wystarczyłoby te testy, ale lekarz powiedział że musi mieć udowodnione trzy owulacja, dobre badanie nasienia męża to zrobi mi badanie drożności jajowodu, jeśli wszystko będzie ok zaczniemy typowe leczenie niepłodności.
marzenia mają wielką moc...
@Misza95 @Kasienka3b @Klarnecik28 dziękuję ❤❤❤ jutro powtorze test bo nie wierze w to nadal. Myslicie ze umawiac sie jak najszybciej do gina?? Czy poczekać??
Gratulacje! Super! Może moje fluidki pomogłyDziewczyny, zatestowałam... sama nie wierze w to co widze... 2 krechy
Chyba takGratulacje! Super! Może moje fluidki pomogły
Na początek beta hcg i czy jest dobry przyrost. Wizyta najwcześniej za ok 2 tyg. Teraz nic jeszcze nie będzie widać.@Misza95 @Kasienka3b @Klarnecik28 dziękuję ❤❤❤ jutro powtorze test bo nie wierze w to nadal. Myslicie ze umawiac sie jak najszybciej do gina?? Czy poczekać??
Mi lekarz jeszcze powiedział, że tak wcześnie, nie powinno się zaglądać Trzymam kciuki za piękny przyrost bety!Na początek beta hcg i czy jest dobry przyrost. Wizyta najwcześniej za ok 2 tyg. Teraz nic jeszcze nie będzie widać.