reklama
N
Niespełniona
Gość
Wiem wiem ze to wczesnie ale ostatnio (w styczniu) przepisal mi clo na 2 cykle. Ten cykl byl juz bez clo, w ogole bez niczego. Na ostatniej wizycie powiedzial mi ze jak nie dostane @ to mam ztobic test i przyjsc jak najszybciej. Martwi mnie troche moja wit D, jest duzo za niska.Mi lekarz jeszcze powiedział, że tak wcześnie, nie powinno się zaglądać Trzymam kciuki za piękny przyrost bety!
Dagaa11
Fanka BB :)
Gratulacje :* zapraszamy na grudniówki w takim razie z lekarzem jeszczr poczekaj tak do 6-7 tyg, wtedy bedzie juz cos widac@Misza95 @Kasienka3b @Klarnecik28 dziękuję [emoji173][emoji173][emoji173] jutro powtorze test bo nie wierze w to nadal. Myslicie ze umawiac sie jak najszybciej do gina?? Czy poczekać??
Asieeek
Aktywna w BB
A ile jesteś już po terminie @? Może jeszcze chwilę poczekaj i wredna @ się pojawi....@Niespełniona gratuluje! Twój przykład tylko potwierdza, ze nie można tracić nadziei
U mnie beta <0,2 i jeszcze progesteron niski - jakbym juz @ miała albo była juz po a tu ani kropli żywej krwi...
próbowałam sie do ginki dodzwonić to nie odbiera, bo zastanawiam sie czy wziac dupka na wywołanie, czy jeszcze poczekać, brzuch pobolewa, ale bez skurczy, skołowana jestem
A ja dziś odkryłam, że mam bardzo późno owu. W tym miesiącu zaprzyjaźniłam się z testami owulacyjnymi i już mi się kończy drugie opakowanie - straciłam nadzieję na ten miesiąc, co prawda od ok. 5 dni była druga kreska, ale wciąż blada, aż tu nagle dziś - w 26 dniu cyklu! (cykle ok. 38 dni) - pojawiła się mega mocna druga krecha. Tak więc trzeba próbować i się dziś poprzytulać, bo może faktycznie jest szansa na owu, tym bardziej, że jajnik od 2 dni kłuje
Dagaa11
A bylas z tym u gina? Jesli dzisiaj test wyszedl pozytywny, to owu powinna byc za 36-72 godz, czyli zalozmy w 28 dc. Jesli masz cykle 38 dniowe, to twoja faza lutealna trwa ok 10 dni, co moze wskazywac na niedomoge lutealna= problemy z ewentualnym zagniezdzeniem. Ja niestety mialam ten problem i pomogl mi duphaston, zaluje tylko ze tak pozno poszlam z tym do gina, bo stracilam pare cykli :/A ile jesteś już po terminie @? Może jeszcze chwilę poczekaj i wredna @ się pojawi....
A ja dziś odkryłam, że mam bardzo późno owu. W tym miesiącu zaprzyjaźniłam się z testami owulacyjnymi i już mi się kończy drugie opakowanie - straciłam nadzieję na ten miesiąc, co prawda od ok. 5 dni była druga kreska, ale wciąż blada, aż tu nagle dziś - w 26 dniu cyklu! (cykle ok. 38 dni) - pojawiła się mega mocna druga krecha. Tak więc trzeba próbować i się dziś poprzytulać, bo może faktycznie jest szansa na owu, tym bardziej, że jajnik od 2 dni kłuje
dagadaga19
Początkująca w BB
Po porannym zawirowaniu z testem, kupiłam 3 nowe jeden powtórzony są dwie kreski kolejne na następne dni chyba będę je kolekcjonować. Jakoś mi dziwnie z tą myślą, chyba jeszcze nie dociera, w końcu 17 kwietnia jestem zapisana na usg żeby zobaczyć jak się ma mój mięśniak. Do tego to cholerne przeziębienie i ból zęba wszystko się zeszło miała być jeszcze miesiączka ale ta spłatała figla i zamiast niej są II kreski. W pracy muszę przetrwać ten tydzień nie wiem jak dużo pracy i ciężko.
Pozdrawiam was i dziękuję że jesteście lubię was czytać
Pozdrawiam was i dziękuję że jesteście lubię was czytać
EklerkaDaria
Skoro kazał przyjść jak najszybciej, to spróbuj się do niego dodzwonić. Ale mimo wszystko powinnaś potwierdzić ciąże hcg i przyrostem, bo na tym będzie się lekarz opierał. Przypomnij o tej witaminie D, może będziesz musiała jeszcze dodatkowo inne badania krwi zrobić. A bierzesz tą witaminę D? Może od ostatniego badania jest już ok? Trzymam mocno kciuki i czekamy na grudniowych mamachWiem wiem ze to wczesnie ale ostatnio (w styczniu) przepisal mi clo na 2 cykle. Ten cykl byl juz bez clo, w ogole bez niczego. Na ostatniej wizycie powiedzial mi ze jak nie dostane @ to mam ztobic test i przyjsc jak najszybciej. Martwi mnie troche moja wit D, jest duzo za niska.
N
Niespełniona
Gość
Jutro do niego zadzwonie, ostatnie badanie wit D robilam jaies 2 tygodnie temu wiec jest aktualne. Dziękuję za zaproszenie na pewno dołączęSkoro kazał przyjść jak najszybciej, to spróbuj się do niego dodzwonić. Ale mimo wszystko powinnaś potwierdzić ciąże hcg i przyrostem, bo na tym będzie się lekarz opierał. Przypomnij o tej witaminie D, może będziesz musiała jeszcze dodatkowo inne badania krwi zrobić. A bierzesz tą witaminę D? Może od ostatniego badania jest już ok? Trzymam mocno kciuki i czekamy na grudniowych mamach
reklama
Gratuluję!!! Pochwal się jutro testem to sobie przynajmniej popatrzmy na ten cudny widok SciskamDziewczyny, zatestowałam... sama nie wierze w to co widze... 2 krechy
Ładny wysyp II kreseczek ostatnio mamy oby passa trwała dalej