Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Doczekasz się na pewno kochana, cierpliwość będzie wynagrodzona! Trzyma kciuki oby szybko się to stało. No ja nie chciałam nigdy w grudniu rodzic, a tu masz ci klops. Trudno, jakoś to przeżyje . Jeszcze w poprzednim cyklu sobie mówiłam, żeby tylko nie w następnym, bo to grudzień będzie. Ale co tam tyle ssie staram to jakie prawdopodobieństwo ze się uda? I tarczyca? , a wyszło jak wyszło. Trzymam mocno kciukie i śle dużo fluidków dla Ciebie ~~~~~~__~~~~~~_~~~~~~Dziękuję, obie doczekamy
Pocieszyłyście mnie dziewczyny, mam dola chyba przez ten grudzień, dla mnie to obok wrzesnia wymarzony termin na poród, ale juz biorę sie w garść!
Rozumiem Cię kochana, myślę że wszystkie cię tu rozumiemy. Ja staram się myśleć, że z każdymi kolejnymi II krechami na forum jest bliżej do moich II i skoro innym się udaje to i mi się uda i tak to jest z tymi dobrymi lekarzami, że trudno się do nich dostać, mam nadzieję, że jakoś ci się uda i to szybkoZ jednej strony tak sie cieszę z Waszych ciąż z drugiej czuje sie mega zdołowana, u mnie kolejny test kompletnie biały, @ jak nie było tak nie ma, plamię od czasu do czasu, spróbuje sie wcisnąć na tygodniu na wizytę do porządnej lekarki od niepłodności, ale może być ciężko, bo tłumy do niej wala drzwiami i oknami...
Ja to mam 31-32 dniowe cykle. Owu wypada mi jakoś na 22-23.04., a to jeszcze tyyyyyyle czasu.To ja wcześniej będę testowała, zobaczymy jak wyjdzie z owu, ale myślę że 1 maja to już najpóźniej a to i tak, tak dlugo
Łapie ile się da! [emoji813] [emoji8]Wysyłam wszystkim i zarazam jak się tylko da ~~~~~~~~~~~~~_~~~~~~~~_~~~~~~~~~_~~~~~~~
To ja mam krótkie cykle najczęściej 26 dni, tylko ten ostatni był jakiś taki dziwny 30 dniowy, ale mam nadzieję, że to nie stanie się norma... Wolę krótsze, bo to zawsze mniej czekania w tym cyklu mam mieć szybko owulacje, tak lekarz planuje i pierwszy raz mam się pojawić u niego na monitoring najpóźniej 10dc i wybieram się w 8 dc czyli 14.04... No zobaczymy co z tego będzie, kilka razy w życiu zadziałała u mnie zasada do 3 razy sztuka... Może.... Może.... Oby Tobie też dobrze ta wizyta wypadła, akurat przed owuJa to mam 31-32 dniowe cykle. Owu wypada mi jakoś na 22-23.04., a to jeszcze tyyyyyyle czasu.
Na 19.04 kwietnia mam wizytę u gina....
@nata$za88 póki nie ma @ zawsze jest nadzieja. Podpisuję się pod słowami @MatiMar, że kiedyś będzimy tulić te bobasy, gorzej tylko z tą cierpliwością u mnie