reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Co myslicie? Test robiony po kilkukrotnym wcześniejszym oddaniu moczu
Gratulacje [emoji4]

rr7luqh.png

@klaudka.22 gratulacje [emoji7]
Hej dziewczyny [emoji8] ja wczoraj pracowalam jako kelnerka na chrzcinach, wrocilam o 5 rano (taka impreza byla! [emoji23]) i jestem okropnie zmeczona, wszystko mnie boli. Poza tym 30dc i tez nie mam jeszcze @. Piersi, a wlasciwie sutki jakies opuchnięte, wiec to pewnie kwestia czasu...
@Migdalove idziemy rowno, ale pewnie do czasu, bo u Ciebie jeszcze nie wiadomo czy nic tam sie nie kluje [emoji173] moja beta byla negatywna w 27dc, wiec czekam na @ [emoji4]

@klaudka.22 gratulacje [emoji7]
Hej dziewczyny [emoji8] ja wczoraj pracowalam jako kelnerka na chrzcinach, wrocilam o 5 rano (taka impreza byla! [emoji23]) i jestem okropnie zmeczona, wszystko mnie boli. Poza tym 30dc i tez nie mam jeszcze @. Piersi, a wlasciwie sutki jakies opuchnięte, wiec to pewnie kwestia czasu...
@Migdalove idziemy rowno, ale pewnie do czasu, bo u Ciebie jeszcze nie wiadomo czy nic tam sie nie kluje [emoji173] moja beta byla negatywna w 27dc, wiec czekam na @ [emoji4]
Wiesz co, za każdym razem jak się zdenerwuje to czuję jakby ze mnie miało lecieć, więc już tylko czekam na @. ;)

2018-08-31-003-005.jpg

@Klarnecik28 u mnie tez bylo "mokro" i malpa nie przyszla, mialam wczesniej takie bole jakby menstruacyjne i odpuscilam nadzieje, bylam pewna ze @ lezie dopiero 3 dni po spoznieniu zrobilam test i krecha mocniejsza od testowej:D to bylo w tamten wtorek:)objawy ciazowe przyszly dopiero w pon wieczorem, wczesniej moze nie byc ani widu ani slychu a wredota po prostu nie przylazi:)
No to w takim razie może i mi sie uda!Dziękuję za słowa otuchy! :D i gratuluję dwóch kresek :)

reklama
Ja przed kazdym okresem mialam potop jesli chodzi o sluz, a w tym cyklu, w ktorym zaszlam w ciaze bylo dokladnie to samo- taki sam sluz jak co miesiac przed okresem, takze nie jest to moim.zdaniem zadnym wyznacznikiem ciąży :)

Napisane na HUAWEI VNS-L31 w aplikacji Forum BabyBoom
Fajnie dziękuję za odpowiedź, jestem pełna nadziei !:D

Do góry