Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ciaza! GratulacjeCo myslicie? Test robiony po kilkukrotnym wcześniejszym oddaniu moczu
Wielkie gratulacje!!!Co myslicie? Test robiony po kilkukrotnym wcześniejszym oddaniu moczu
Gratulacje [emoji4]Co myslicie? Test robiony po kilkukrotnym wcześniejszym oddaniu moczu
GratulujeCo myslicie? Test robiony po kilkukrotnym wcześniejszym oddaniu moczu
Wiesz co, za każdym razem jak się zdenerwuje to czuję jakby ze mnie miało lecieć, więc już tylko czekam na @.@klaudka.22 gratulacje [emoji7]
Hej dziewczyny [emoji8] ja wczoraj pracowalam jako kelnerka na chrzcinach, wrocilam o 5 rano (taka impreza byla! [emoji23]) i jestem okropnie zmeczona, wszystko mnie boli. Poza tym 30dc i tez nie mam jeszcze @. Piersi, a wlasciwie sutki jakies opuchnięte, wiec to pewnie kwestia czasu...
@Migdalove idziemy rowno, ale pewnie do czasu, bo u Ciebie jeszcze nie wiadomo czy nic tam sie nie kluje [emoji173] moja beta byla negatywna w 27dc, wiec czekam na @ [emoji4]
No to w takim razie może i mi sie uda!Dziękuję za słowa otuchy! i gratuluję dwóch kresek@Klarnecik28 u mnie tez bylo "mokro" i malpa nie przyszla, mialam wczesniej takie bole jakby menstruacyjne i odpuscilam nadzieje, bylam pewna ze @ lezie dopiero 3 dni po spoznieniu zrobilam test i krecha mocniejsza od testowej to bylo w tamten wtorekobjawy ciazowe przyszly dopiero w pon wieczorem, wczesniej moze nie byc ani widu ani slychu a wredota po prostu nie przylazi
Fajnie dziękuję za odpowiedź, jestem pełna nadziei !Ja przed kazdym okresem mialam potop jesli chodzi o sluz, a w tym cyklu, w ktorym zaszlam w ciaze bylo dokladnie to samo- taki sam sluz jak co miesiac przed okresem, takze nie jest to moim.zdaniem zadnym wyznacznikiem ciąży
Napisane na HUAWEI VNS-L31 w aplikacji Forum BabyBoom