Podobne tematy
- 174974
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja w pierwszym cyku też zrobiłam sporo testów, cieszę się, że nie tylko ja jestem taka niecierpliwaSama sie dziwie ze jeszcze nie testowalam w tamtym cyklu zrobilam 7 he he.
Ja w kółko robilam, po pół roku dwie kreski! Pamiętam jak mi się ręce trzesly... Super uczucieJa w pierwszym cyku też zrobiłam sporo testów, cieszę się, że nie tylko ja jestem taka niecierpliwa
Witaj, badania jakie powinnaś zrobić powinien powiedzieć Ci lekarz ginekolog bo też każda z nas jest inna. Po prostu pierwsza sprawa to wizyta u ginekologa.Cześć dziewczyny!
Jestem nowa na forum i jestem tez świeżą staraczką. Decyzja o dziecku zapadła w święta. Także jestem dopiero po jednym cyklu starań.
Mam do Was pytanie jakie badania powinnam zrobić żeby wiedzieć, czy wszystko jest Ok?
Cierpię na niedoczynnosc tarczycy i to mam pod kontrolą (chyba). Co jeszcze powinnam sprawdzić?
Witaj! Ja też jestem po CP, która o mały włos mnie nie zabiła. Pękł jajowód i doszło do krwotoku wewnętrznego.Witam wszystkie staraczki!
Podczytuje Was od jakiegoś czasu i w końcu zebralam się na ujawnienie
Mam 27 lat ciążę pozamaciczna za sobą (pod koniec tamtego roku) po 3 miesiącach zdecydowalismy się na kolejną próbę. Strasznie się boję, ale pragnienie jest dużo silniejsze! Teraz jestem po owulacji i czekam ... Cieszę się że jest forum bo naprawdę dodajecie sił !
Ja tez trzymam kciuki, ale mi w kazdym tescie po przepisowym czasie pojawia sie cien kreski, a okres przychodzi... Dlatego teraz wyrzucam od razu po 5 min.A ile po zrobieniu ? Ja bym powtórzyła. Jak nie byłam w ciąży i test wysechł po godzinie też takie kreski się pojawiały. Wynik odczytujemy do 5 minut potem może już być fałszywy. Trzymam kciuki żeby to była ciąża, ale ja bym test powtórzyła