reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Witam się weekendowo.

Zamartwiam się, bo już dzisiaj 9 dc i ani śladu śluzu płodnego. Mam nadzieję że pojawi się raz-dwa.

reklama
Cześć dziewczyny!
Jestem nowa na forum i jestem tez świeżą staraczką. Decyzja o dziecku zapadła w święta. Także jestem dopiero po jednym cyklu starań.
Mam do Was pytanie jakie badania powinnam zrobić żeby wiedzieć, czy wszystko jest Ok?
Cierpię na niedoczynnosc tarczycy i to mam pod kontrolą (chyba). Co jeszcze powinnam sprawdzić?

Witam wszystkie staraczki!
Podczytuje Was od jakiegoś czasu i w końcu zebralam się na ujawnienie;)
Mam 27 lat ciążę pozamaciczna za sobą (pod koniec tamtego roku) po 3 miesiącach zdecydowalismy się na kolejną próbę. Strasznie się boję, ale pragnienie jest dużo silniejsze! Teraz jestem po owulacji i czekam ... Cieszę się że jest forum bo naprawdę dodajecie sił !

Cześć dziewczyny!
Jestem nowa na forum i jestem tez świeżą staraczką. Decyzja o dziecku zapadła w święta. Także jestem dopiero po jednym cyklu starań.
Mam do Was pytanie jakie badania powinnam zrobić żeby wiedzieć, czy wszystko jest Ok?
Cierpię na niedoczynnosc tarczycy i to mam pod kontrolą (chyba). Co jeszcze powinnam sprawdzić?
Witaj, badania jakie powinnaś zrobić powinien powiedzieć Ci lekarz ginekolog bo też każda z nas jest inna. Po prostu pierwsza sprawa to wizyta u ginekologa. :)
Zerknij na pierwszą stronę, mamy tabelkę, jeśli chcesz zostać dopisana to zapoznaj się z danymi i napisz mi je. :)

Witam wszystkie staraczki!
Podczytuje Was od jakiegoś czasu i w końcu zebralam się na ujawnienie;)
Mam 27 lat ciążę pozamaciczna za sobą (pod koniec tamtego roku) po 3 miesiącach zdecydowalismy się na kolejną próbę. Strasznie się boję, ale pragnienie jest dużo silniejsze! Teraz jestem po owulacji i czekam ... Cieszę się że jest forum bo naprawdę dodajecie sił !
Witaj! Ja też jestem po CP, która o mały włos mnie nie zabiła. Pękł jajowód i doszło do krwotoku wewnętrznego.
Zerknij na pierwszą stronę, mamy tabelkę, jeśli chcesz zostać dopisana to zapoznaj się z danymi i napisz mi je. :)

reklama
A ile po zrobieniu ? Ja bym powtórzyła. Jak nie byłam w ciąży i test wysechł po godzinie też takie kreski się pojawiały. Wynik odczytujemy do 5 minut potem może już być fałszywy. Trzymam kciuki żeby to była ciąża, ale ja bym test powtórzyła :)

f2w39jcg9ne8irhy.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png
Ja tez trzymam kciuki, ale mi w kazdym tescie po przepisowym czasie pojawia sie cien kreski, a okres przychodzi... Dlatego teraz wyrzucam od razu po 5 min.

Do góry