reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
My wróciliśmy z randki, teraz seans filmowy, jak co wieczór praktycznie. ;) Staramy jak najbardziej się relaksować, żeby tak nie myśleć o staraniach.

reklama
Moje drogie, informujecie swoich partnerów o negatywnych testach, czy ukrywajcie fakt, że robiliście test ?

Moje drogie, informujecie swoich partnerów o negatywnych testach, czy ukrywajcie fakt, że robiliście test ?
Staramy się razem to i razem chcemy wiedzieć czy się udało. ;) Pewnie, że mówię o negatywnych testach. Za to ostatnio ukrywałam pozytywny test, żeby zorganizować niespodziankę. Niestety okazało się, że był to fałszywy wynik. [emoji35]

Staramy się razem to i razem chcemy wiedzieć czy się udało. ;) Pewnie, że mówię o negatywnych testach. Za to ostatnio ukrywałam pozytywny test, żeby zorganizować niespodziankę. Niestety okazało się, że był to fałszywy wynik. [emoji35]
Współczuje, zawiedziona nadzieja jest trudna do zniesienia

Ja zawsze mówiłam :)
Potrzebowałam jego wsparcia szczególnie już po powiedzmy 15 nieudanych cyklach. Komu jak nie partnerowi się wypłakać na ramieniu :)
Kurczę sama nie wiem, dlaczego o tym mu nie mówię. To naprawdę mój najlepszy przyjaciel :) wydaje mi się, że chce go trochę chronić, bo mnie ta jedna kreska mocno boli :( tez nie mówię dlatego, ze robię te testy zdecydowanie za często i nie chcę, żeby nasze życie kręciło się tylko wokół tego tematu...

Współczuje, zawiedziona nadzieja jest trudna do zniesienia
Nie jest tak źle, już tyle razy testy mnie zawiodły, że szkoda mówić. A najbardziej kiedy byłam w ciąży pozamacicznej - testy negatywne przez cały okres tej ciąży czyli 10 tygodni a beta była naprawdę wysoka.

Nie jest tak źle, już tyle razy testy mnie zawiodły, że szkoda mówić. A najbardziej kiedy byłam w ciąży pozamacicznej - testy negatywne przez cały okres tej ciąży czyli 10 tygodni a beta była naprawdę wysoka.
A miesiączkowałaś wowczas ? Kurczę ja już mam 35dc testy ujemne, a @ brak.

reklama
Do góry