reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Ja w kółko robilam, po pół roku dwie kreski! Pamiętam jak mi się ręce trzesly... Super uczucie;)
Jak wiele lat temu zrobiłam swój pierwszy test ciążowy w toalecie w internacie . Ręce trzęsły mi się ze strachu. Pokazały się dwie kreski - strach, panika, łzy...
Teraz ta jedna gruba czerwona kreska przynosi spore rozczarowanie, wiele bym dała żeby zobaczyć te dwie kreski jak 9 lat temu :)

reklama
Proszę o dopisanie :)
Agnieszka,
27 lat,
Toruń,
niewiadomymi kiedy następna @, cykle nieregularne,
drugi cykl starań,
1 dziecko
Dziękuje :)

Witaj! Ja też jestem po CP, która o mały włos mnie nie zabiła. Pękł jajowód i doszło do krwotoku wewnętrznego.
Zerknij na pierwszą stronę, mamy tabelkę, jeśli chcesz zostać dopisana to zapoznaj się z danymi i napisz mi je. :)
Ja na szczęście staralam sie o dzidzie, więc wiedziałam o ciąży, niestety plemienia które się pojawiły sprawiły ze szybko polecialam do lekarza a potem to już "z górki" . dlatego dziewczyny tak ważna jest szybka reakcja i kontrolowanie bety!
Moje dane to Aneta, 27 lat , Łódź. Pierwszy cykl po CP, dzieci -brak , kolejna @ 25 luty

Ostatnia edycja:
Ja na szczęście staralam sie o dzidzie, więc wiedziałam o ciąży, niestety plemienia które się pojawiły sprawiły ze szybko polecialam do lekarza a potem to już "z górki" . dlatego dziewczyny tak ważna jest szybka reakcja i kontrolowanie bety!
Moje dane to Aneta, 27 lat , Łódź. Pierwszy cykl po CP, dzieci -brak , kolejna @ 25 styczeń
25 styczeń już był ;) chodziło ci o luty?

Jak wiele lat temu zrobiłam swój pierwszy test ciążowy w toalecie w internacie . Ręce trzęsły mi się ze strachu. Pokazały się dwie kreski - strach, panika, łzy...
Teraz ta jedna gruba czerwona kreska przynosi spore rozczarowanie, wiele bym dała żeby zobaczyć te dwie kreski jak 9 lat temu :)
P
25 styczeń już był ;) chodziło ci o luty?
Osz... Pomyleczka! Oczywiście że luty;p dzięki;)

Ja robiłam sama, ale szczerze gdybym wiedziała ile mi to zajmie czasu to bym zamówiła... tylko ja wymyśliłam takie z ażurową kopertą - kupiłam wykrojnik, pożyczyłam maszynkę, ale okazało się, że ten wykrojnik tak średnio docina i kilka nocy docinaliśmy nożykiem do tapet ;) później mój mąż kleił, bo stwierdził że ja to robię nie tak ;p

Ja miałam wizje na chrzciny robić ale mi przeszło [emoji23]

@kari za serduszko [emoji1307][emoji1307][emoji1307]
Za dwa tygodnie będzie jak dzwon!

atdc9vvjktz16vlw.png

PINK BABY DUST NEEDED [emoji166][emoji166][emoji166]

reklama
Moje dane to Aneta, 27 lat , Łódź. Pierwszy cykl po CP, dzieci -brak , kolejna @ 25 luty
Ja też byłam w trakcie starań, wiedziałam o ciąży ale lekarz mnie doprowadził do krwotoku. Długa historia. Ale wiele mnie to nauczyło.

Do góry