reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Hej hej daje tylko szybko znac bo neta nie mam. Dzis po usg pieknie widoczny pecherzyk juz tez z cialkiem zoltym jeszcze bez zarodka ale to i tak postep, w srode nie bylo nic. Kolejne usg za 2 tyg.
Super, że są postępy. Całe szczęście to nie CP. Trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze kochana. <3

reklama
Hej hej daje tylko szybko znac bo neta nie mam. Dzis po usg pieknie widoczny pecherzyk juz tez z cialkiem zoltym jeszcze bez zarodka ale to i tak postep, w srode nie bylo nic. Kolejne usg za 2 tyg.
Trzymam kciuki aby za 2 tygodnie był zarodek i serduszko [emoji5].

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja przez te wszystkie tabletki czuję się jak jakaś emerytka, dziennie od dzisiaj biorę 4 tabletki a od połowy cyklu 5 tabletek. [emoji23] Ktoś mnie przebije?
Hmmmm ... letrox (zamiennik eutyroxu- nie ma laktozy, i jak dla mnie szybciej i lepiej działa :) ). 3x 2kapsulki wiesiolka, 2x ovarin i 2x magnez [emoji16]

W ogóle mialam zaproszenia na nasz ślub robić sama ale idę na łatwiznę i kupujemy gotowe. Wybór należał do przyszłego Pana Młodego. :)

W ogóle mialam zaproszenia na nasz ślub robić sama ale idę na łatwiznę i kupujemy gotowe. Wybór należał do przyszłego Pana Młodego. :)

Ja robiłam sama, ale szczerze gdybym wiedziała ile mi to zajmie czasu to bym zamówiła... tylko ja wymyśliłam takie z ażurową kopertą - kupiłam wykrojnik, pożyczyłam maszynkę, ale okazało się, że ten wykrojnik tak średnio docina i kilka nocy docinaliśmy nożykiem do tapet ;) później mój mąż kleił, bo stwierdził że ja to robię nie tak ;p

Witam się dziewczyny dzisiaj w ten nudny samotni wieczór:/ Moj Młody już leży więc chwila dla siebie:)
@kari21 super że na wizycie ok i życzę serduszka na następnej [emoji5]
@Sanni ja widzę kreskę bardzo delikatna ale jest więc może za wcześnie w poniedziałek powtórz to już napew o będzie bardziej widoczna :)

mnie teraz jajnik kluje i którąś z dziewczyn mówiła że odrzuca ja od papierosa , mnie wlasnie też coś nie podchodzą dzisiaj [emoji33]

Napisane na SM-J730F w aplikacji Forum BabyBoom

Dobry wieczór :)
Cały dzień zabiegany najpierw byliśmy z małą na kulkach i placu zabaw :) potem pojechaliśmy do brata mojego narzeczonego i zostajemy na noc

Muszę w końcu wykupić tabletki na tarczycę i na tą torbiel. Tylko że rodzice mojego narzeczonego mi cały czas kasę wiszą i nawet nie mam za co kupić obecnie.
Leki ponad 100 ....
Co ja się mam z tymi ludźmi to głowa mała

reklama
Nie wiem ile, z 40 minut. Mi też wychodziły kreski szare a ta jest ewidentnie różowa..

dqprj44jvvvhz460.png
Trzymam kciuki ✊✊✊

Do góry