reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Dzięki dziewczyny za porady. :)

A @ jak nie było tak nie ma.

2018-08-31-003-005.jpg
Testuj!! :*
A co do pracy. Moja przyjaciółka jak była opiekunką to powiedziała po prostu, że znalazła lepszą pracę. A utrzymać się za coś trzeba. Jedyne co ten chłopiec i ona bardzo przeżyli rozłąkę.

ckai9jcg3ugxsgdl.png

atdcx1hp69ts3ous.png

reklama
Dziewczyny @Migdalove, nata$za88 trzymam kciuki!

@Migdalove, ja bym też zadzwoniła. Wściekłość pracodawczyni rozumiem bardzo dobrze, bo ja bym wyszła z siebie, gdyby mi nagle niania zniknęła, a ja musiałabym iść do pracy. Z drugiej jednak strony nie podpisała umowy, to musiała brać pod uwagę ryzyko Twojego odejścia z dnia na dzień. Głowa do góry, w tej sytuacji odejście nawet w jednej chwili to Twoje prawo :).

@Ilma, a ja uważam, że jednak kreski na teście się znikąd nie biorą...Ja jak w ciąży nie byłam to moje testy świeciły jedną krechą przez kilka godzin zawsze :p. Nic się na nich nie pojawiało nigdy. Trzymam kciuki!

Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny @Migdalove, nata$za88 trzymam kciuki!

@Migdalove, ja bym też zadzwoniła. Wściekłość pracodawczyni rozumiem bardzo dobrze, bo ja bym wyszła z siebie, gdyby mi nagle niania zniknęła, a ja musiałabym iść do pracy. Z drugiej jednak strony nie podpisała umowy, to musiała brać pod uwagę ryzyko Twojego odejścia z dnia na dzień. Głowa do góry, w tej sytuacji odejście nawet w jednej chwili to Twoje prawo :).

@Ilma, a ja uważam, że jednak kreski na teście się znikąd nie biorą...Ja jak w ciąży nie byłam to moje testy świeciły jedną krechą przez kilka godzin zawsze :p. Nic się na nich nie pojawiało nigdy. Trzymam kciuki!

Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom
Mama małej rzuciła pracę więc ja codziennie z nią siedziałam ostatnio.

2018-08-31-003-005.jpg

Hej dziewczyny
U mnie dzisiaj 33dc i @ dalej nie ma. Plamiłam wczoraj rano i byłam pewna, ze się rozkręca. Brzuch nie boli... dziwne....

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry