reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Ja nie wiem skąd u Ciebie tyle cierpliwości, ja bym z 10 razy zatestowała ;)

Mam to samo! Miałaś tak wcześniej?

Nie właśnie... jak zaczynałam plamić to @ rozkręcała się na całego. Dzisiaj poki co nie plamie, brzuch nie boli, tylko plecy w okolicach krzyża. Temp. rano dalej 36,9, czyli wyższa

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Migdalove a od kiedy zaczynasz nowa?? Dajesz jej wogole parę dni czy już od poniedziałku nie idziesz? Jeśli tak to zadzwoń jak najszybciej jest weekend może logistycznie to sobie ogarnie..też musi mieć chwile żeby zorganizować opiekę nie ma na co czekać.

Napisane na T03 w aplikacji Forum BabyBoom

Ciekawe czemu suwak mi znikł? Ma któraś jakiś pomysł co należy zrobić by się pojawil ponownie?

Migdalove a od kiedy zaczynasz nowa?? Dajesz jej wogole parę dni czy już od poniedziałku nie idziesz? Jeśli tak to zadzwoń jak najszybciej jest weekend może logistycznie to sobie ogarnie..też musi mieć chwile żeby zorganizować opiekę nie ma na co czekać.

No właśnie dzwonię i nie odbiera, pewnie jak co weekend pojechali gdzieś. Można powiedzieć, że od poniedziałku zaczynam.

2018-08-31-003-005.jpg

Bywa różnie.zaliczylam tygodniowy pobyt w szpitalu ostatnio bo dostałam dość mocnego krwawienia.okazslo się że kosmowka się odkleja.obecnie jestem w 17tyg.bedzie drugi synek.sytuacja jest podobno opanowana chociaż mam krwiaka który nie chce się wogole zmniejszać więc boje się że sytuacja może się powtórzyć...oszczędny tryb życia mam prowadzić. Zobaczymy.trzeba być dobrej myśli.

Napisz jej smsa że prosisz o pilny kontakt może zlewa Cię i myśli sobie potem oddzwonię teraz mi się nie chce..a tak to będzie wiedziała że sprawa jest pilna

reklama
Do góry