reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
@Dagaa11 piekny przyrost bety:) Spokojnie mozesz sie cieszyc i umawiac sie za jakis czas do naszego doktorka.
@Otoona ale sliczna dzidzia:) Super ze u Ciebie dobrze i dbaj dalej o siebie.
@EklerkaDaria piekna beta:)
Dziękuję bardzo [emoji5]. Kamień z serca mi spadł [emoji5]. Obiecuję dbać o siebie :).

rr7luqh.png

reklama
To super ze z praca jest oki:) Ja tez schudlam 8kg i korci mnie by dalej zjezdzac w dol z kg ale bardziej jednak mam teraz parcie na dziecko:p
Wiesz skoro synciu chce siostrzyczke to musicie dzialac. Dziecko musi byc zadowolone:)
Zazdroszcze regularnych cykli. Ja to mam po operacji misz masz:p
A z prolaktyna juz masz spokoj? Wszystko oki?
Narazie prolaktyna w normie =D a te cykle przechwalilam bo pd rana czekam na krwawice i nic =P

Daga gratulacje. Nie wiedziałam że jest kalkulator ale jak z niego skorzystałam to wskazuje ze mój przyrost nie jest prawidłowy [emoji52] jutro idę powtorzyc bo miałam 2 różne labo...

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Nic się nie przejmuj nawet jak kalkulator pokazuje nieprawidłowy przyrost, to tylko liczby a kazde ciało i każda ciąża jest inna. Nie stresuj się [emoji4]

nzjdyx8dtnebih09.png

Ja dzis w 34 dc beta 2278 wiec przyrost 105%:) we wtorek badanie robilam o 10 i 1154 a dzis o 8. @Dagaa11 super przyrost u Ciebie:*. 3Majcie kciuki, Buziaki dla was:)
Super przyrost. Ja znowu sie zaczynam martwic, ze moj jest za wysoki. Moze bhc w ogole przyrost za wysoki? [emoji14]
Dziękuję bardzo [emoji5]. Kamień z serca mi spadł [emoji5]. Obiecuję dbać o siebie :).

rr7luqh.png
Ciesze sie, ze wszystko dobrze :* twraz odpoczywaj :)
@Dagaa11 piekny przyrost bety:) Spokojnie mozesz sie cieszyc i umawiac sie za jakis czas do naszego doktorka.
@Otoona ale sliczna dzidzia:) Super ze u Ciebie dobrze i dbaj dalej o siebie.
@EklerkaDaria piekna beta:)
Juz sie umowilam na 17.04 :)

Napisane na HUAWEI VNS-L31 w aplikacji Forum BabyBoom

Mój T. dzisiaj zaczął się zastanawiać dlaczego ja nie mam objawów na @, że miałam tydzień temu fochy, teraz jestem spokojna, gazów nie ma w ogóle jak zawsze były. I mówi, że z tymi testami to nie wiadomo. Ja obstawiam okres jutro, max w sobotę. W środę mam wolne, jak do tego czasu nie przyjdzie okres to pójdę na betę.

2018-08-31-003-005.jpg

Mój T. dzisiaj zaczął się zastanawiać dlaczego ja nie mam objawów na @, że miałam tydzień temu fochy, teraz jestem spokojna, gazów nie ma w ogóle jak zawsze były. I mówi, że z tymi testami to nie wiadomo. Ja obstawiam okres jutro, max w sobotę. W środę mam wolne, jak do tego czasu nie przyjdzie okres to pójdę na betę.

2018-08-31-003-005.jpg
W takim razie nadal trzymam kciuki [emoji8][emoji110]

reklama
Dziewczyny beta z dzisiaj 565. Przyrost o ponad 190%. Na kalkulatorze bety pisze ze w normie :D

Napisane na HUAWEI VNS-L31 w aplikacji Forum BabyBoom
Super przyrost!!
Jestem już po. Z dzidziusiem wszystko jest dobrze. Ma 6,14 mm. Wiek dziecka pokrywa się z usg i om. Nie ma nawet jednego dnia różnicy. Termin mi przeskoczył na 14 pazdziernika. Serduszko pięknie bije. Nerki, Serce, mózg prawidłowa budowa. Nt prawidłowe. Nie znam płci bo dzidziuś ma między nogami pepowine [emoji5].

Jak wyszłam z gabinetu to o mało nie zacząłem płakać ze szczęścia [emoji5]. Czuję się taka spokojna po tym badaniu.
7c2d89eb55079dda2d698df8d7a6fde7.jpg

rr7luqh.png
Świetne wieści gratulacje :)
Beta ponad 150. :). Uff, ulżyło!:D
Gratulacje teraz pozostaje spokojnie czekac do wizyty :)

U mnie dzisiaj 1 dc zaczynamy od nowa :)

Napisane na ANE-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry