reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Dziewczyny beta z dzisiaj 565. Przyrost o ponad 190%. Na kalkulatorze bety pisze ze w normie :D

Napisane na HUAWEI VNS-L31 w aplikacji Forum BabyBoom
Daga gratulacje. Nie wiedziałam że jest kalkulator ale jak z niego skorzystałam to wskazuje ze mój przyrost nie jest prawidłowy [emoji52] jutro idę powtorzyc bo miałam 2 różne labo...

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Daga gratulacje. Nie wiedziałam że jest kalkulator ale jak z niego skorzystałam to wskazuje ze mój przyrost nie jest prawidłowy [emoji52] jutro idę powtorzyc bo miałam 2 różne labo...

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Jest ich duzo, zobacz na innej stronie, albo policz sama. Nie stresuj sie:*

Napisane na HUAWEI VNS-L31 w aplikacji Forum BabyBoom

23 w tym roku Już w grudniu ;)
O widzisz to niewiele młodsza jestem, 21 lat. ;)

2018-08-31-003-005.jpg

Gratuluję wszystkim którym się udało :*
ja dzisiaj po badaniu prolaktyny wyszła 27,89 i od dziś mierzenie temperaturki która zaraz po @ u mnie wynosi 36,0° tylko u mnie z tym mierzeniem temp będzie różnie bo pracuje też na nocki. ...

reklama
@Migdalove co do bonprixa, zamawialam wielokrotnie ;) z tym ze większości sukienek rozmiary są mocno zawyżone
Jak na codzień noszę 38 - tak z bonprx pasują na mnie 34/36 ;p zawsze to miło miec w szafie mniejsze rozmiary :D

Do góry